2777
2789
عنوان

مادرشوهر🤣🤣🤣

496 بازدید | 20 پست

سال نوتون مبارک بچه ها آقا اولین تاپیک مادرشوهر سال ۹۹ رو استارت میزنم🤣من اولین عیدی هست ک عقد کردم الان میترسم خواب باشن کی باید بزنگم ب خانواده شوهرم؟ایا اونا نباید بزنگن؟اخه اولین ساله عروس گرفتن😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز شروع شد

شما باید زنگ بزنی کوچیک تر بزرگ تر رعایت کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ادب حکم می کنه شما زنگ بزنید کوچکتر هستید

فکر کنم ساعت ۱۰ زمان خوبیه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

مباااااارک باشه اقاااااااا ماچ موچ   زنگ بزن اگه خواب باشن گربه رو کشته باشی     

دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰

سلام عزیزم..عیدت مبارک...منم مثل شمام...

به همسرتون یه پی ام بده..تبریک بگو..و حدود ۱۱ اینطورا زنگ بزنگ...

من لحطه سال تحویل یهو دیدم شوهرم پیعام داد..دقیقا سال که تحویل شد..انقدر ذوق  کردم

خودمم حدود طهر زنگ میزنم بهشون

امضا ندارم.