2777
2789
عنوان

فتو عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 74 پست
اوخی منک چل شدم از بس ازش عکس قدونیم قد اندختم.مخصوصا الان ک قرنطینه هسم.ببین کارم از بیگاری به کجا ...

فردا دوتا میفرستم فتو کنی از بیکاری در بیای😁

اگه فتو کنی زحمت میکشی عزیزم. من حتی یه عکس آتلیه ای هم از دخترم ندارم نمیدونم چرا اوایل که یا مریض بودم یا دخترم مریض بود یا در مود این چیزا نبودم بعدشم که کرونا اومد

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
چه خوب من جرا عکس ندارم از خودم بدم اومد☹ اگه فردا که روز اول عیده با لباس عیدش عکس تمام قد بگیرم ب ...

عیب نداره پیش میادشمام کلی عکس از چهره نازش داری اصلا این فکرو نکن💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تونستم حتما عزیزم🌸بستگی داره جایی برم یان

اصلا عجله نیست هرموقع که تونستی عزیزم

اگر هم نشد اشکال نداره.

فقط عکس رو باید زیرش پارچه پهن کنم بگیرم یا هر پیش زمینه ای داشت فرقی نداره؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
عیب نداره پیش میادشمام کلی عکس از چهره نازش داری اصلا این فکرو نکن💞

آره از چهره‌ش خیلی دارم ولی تمام قد و آتلیه ای نه.

بچه شما چند وقتشه؟

خوش به حالت حتما کلی عکس واسش درست میکنی😍

فردا دوتا میفرستم فتو کنی از بیکاری در بیای😁 اگه فتو کنی زحمت میکشی عزیزم. من حتی یه عکس آتلیه ای ...

خدااجرت بده 😂😂😂.ان شاالله بعد کرونای خاک توسر میبریش.نور خیلی مهمه.سعی کن روبروی پنجره ازش عکس بگیری 

آره از چهره‌ش خیلی دارم ولی تمام قد و آتلیه ای نه. بچه شما چند وقتشه؟ خوش به حالت حتما کلی عکس واس ...

جوجو ۶ماهشه.تقریبا منم زیاد وقت عکس نداشتم حالاک قرنطینم شده.الان ن تنها برا نینی برا بابا نی نی هم درست میکنم فقطططط میخندیم😃

خدااجرت بده 😂😂😂.ان شاالله بعد کرونای خاک توسر میبریش.نور خیلی مهمه.سعی کن روبروی پنجره ازش عکس بگ ...

آره انشالله بعد از کرونا میبرمش😍

چشم با نور خوب میگیرم زحمت میکشی عزیزم😚

اصلا عجله نیست هرموقع که تونستی عزیزم اگر هم نشد اشکال نداره. فقط عکس رو باید زیرش پارچه پهن کنم ب ...

نه چیزی نمیخواد فقط خود نینی مهمه مرتبو پرنور باشه

جوجو ۶ماهشه.تقریبا منم زیاد وقت عکس نداشتم حالاک قرنطینم شده.الان ن تنها برا نینی برا بابا نی نی هم ...

وای جوجوی توهم ۶ ماهشه؟😍

ای جانم خدا حفظش کنه😍

خوش به حال بابای نی نی چه خانوم خلاقی داره😍

وای جوجوی توهم ۶ ماهشه؟😍 ای جانم خدا حفظش کنه😍 خوش به حال بابای نی نی چه خانوم خلاقی داره😍

بله ۶ماهه اسمشم آویناس.همینه ک توعکسه خداهمه بچه هاروحفظ کنه.خوشبحال اقایونه کلا چون ماخانمارودارن.البته شوهرمن زیاد ذوق اینکارارو نداره😒😞

بله ۶ماهه اسمشم آویناس.همینه ک توعکسه خداهمه بچه هاروحفظ کنه.خوشبحال اقایونه کلا چون ماخانمارودارن.ا ...

ای جانم خدا حفظش کنه هم اسمش نازه هم عکسش😍

شوهر منم ذوق این چیزارو نداره از بس بی ذوقه من حتی امسال سفره هفت سین نذاشتم چون اهمیتی واسش نداره منم دیگه ذوقم از بین رفته😂

ای جانم خدا حفظش کنه هم اسمش نازه هم عکسش😍 شوهر منم ذوق این چیزارو نداره از بس بی ذوقه من حتی امسا ...

ن اینجور نباش برا خودت ذوق کن.آقایون اکثرا اینجورین.ماخانما باید ذوقرو توخونه تزریق کنیم.😉

ن اینجور نباش برا خودت ذوق کن.آقایون اکثرا اینجورین.ماخانما باید ذوقرو توخونه تزریق کنیم.😉

چی بگم والا... حق داری

عزیزم امروز ماهگرد یک ماهگی برادر زادمه  خانم داداشم نمیتونه ببره آتلیه امروز میخوام بجا عیدی ...

توضیحش سخته عزیزم.عکس باکیفیت و پرنور و قدی ازش بفرس.اگه هم بک گراند خاصی مدتظرته بفرس