2777
2789
عنوان

فتو عکس

392 بازدید | 74 پست

دوستان عزیز

عکسای نی نی هاتون بفرسید تا در اولین فرصت براتون فتوش کنم.باکیفیت باشه و پر نور.شاید چند روز طول بکشه لطفا بددهنی نکنییید.عکس ایستاده و نشسته هم میتونید بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان ساالله بزودی😇

سلام اسی میشه آی دی تلگرامتو بدی اونجا بفرستیم؟؟؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

هرچی گشتم یه عکس کامل از دخترم ندارم همه نصفه هست مثلا تا کمر😐

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
چند وقتشه؟اگه کوچیکه بده تا سرشو جابجا کنم

۶ ماهشه

آخه خودش خیلی ظریفه مثلا سرشو جابه جا کنی مشخص میشه خودش نیست.

من میگم جرا یه عکس تمام قد از بچم ندارم😑

بازم میگردم اگه پیدا کردم میدم زحمتشو بکشی❤

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام عزیزم.اینجا چرا نمیفرسی؟تلگرامم شخصیه عکس دارم 

اخه دوست ندارم کسی شناساییم کنه😔

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
۶ ماهشه آخه خودش خیلی ظریفه مثلا سرشو جابه جا کنی مشخص میشه خودش نیست. من میگم جرا یه عکس تمام قد ...

اوخی منک چل شدم از بس ازش عکس قدونیم قد اندختم.مخصوصا الان ک قرنطینه هسم.ببین کارم از بیگاری به کجا کشیده ک دارم عکس بقیه روهم فتو میکنم.تازه مردم بهم عکس نمیدن😐

اوخی منک چل شدم از بس ازش عکس قدونیم قد اندختم.مخصوصا الان ک قرنطینه هسم.ببین کارم از بیگاری به کجا ...

چه خوب من جرا عکس ندارم از خودم بدم اومد☹

اگه فردا که روز اول عیده با لباس عیدش عکس تمام قد بگیرم بفرستم زحمتشو میکشی؟😍

چه خوب من جرا عکس ندارم از خودم بدم اومد☹ اگه فردا که روز اول عیده با لباس عیدش عکس تمام قد بگیرم ب ...

تونستم حتما عزیزم🌸بستگی داره جایی برم یان