2777
2789
عنوان

دلم گرفته

73 بازدید | 5 پست

خانوما ادامه بحث شوهرم و مادرش ب جایی کشید ک پدرشوهرمم خبر دار شده مادرشوهرم ب پدرشوهرم خبر داده و حتما خیلی هم روش گذاشته گفته پدرشوهرم توی راه روی اتاق من صداشو بلند میکرد هی میگف زن مگ حمالی انقد کار میکنی در حالی ک خدا شاهده بعد ۲ هفته داشت جارو میزد خونشو اونم بخاطر لج با من چون من اکثر کاراشو انجام میدم چون همیشه خودشو ب مریضی میزنه بعدش باز صداشو بلند کرد جوری ک من و شوهرم بشنویم گف پس این پسر کجاس و اسم شوهرمو صدا زد مامانش گف پسرت میخاد منو ادم کنه وقتی این حرفو زد از تعجب شاخ در اوردم ک ی مادر چقد بی رحمه پدرش هم گف غلط کرده ک بخاد ب تو زور بگه و حرفی بزنه شوهرمم بلند شد رف جواب پدرشو داد گف مگ چی گفتم ی چیزی پرسیدی ج دادم نشنیدی بلند تر گفتم خودت یهو داد زدی ک اینجوری ج نده پدرشوهرمم ب شوهرم گف خفه شو دگ بس کن گف حرف نزن ما حمال شما نیستیم گف بفرما برو رد کارت شوهرمم گف باشه میرم پدرشم گف هرجا دوره اونجا برو بعد شوهرم منو رسوند خونه پدرم گف چن روز بدون اینکه ب خانوادت از دعوا بگی بمون بعدش شب زنگ زد گف تا کارم درست نشده نمیتونیم از خونمون بریم خونه اجاره کنیم منم گفتم تو ک شرایطتو میدونی چرا کاری کردی ک این حرفارو بشنوم 😔😔 خیلی حالم بده دلم نمیخاد دگ برگردم و اگ مجبور ب برگشت شدم نمیدونم چ رفتاری داشته باشم با وجود این حرفا...

منم دلم گرفته 

باشوهرم دعوا کردم،من تو ی اتاق جدا اومدم خوابیدم..

اینم از عید ۹۹....با جدایی ما

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دلم گرفته  باشوهرم دعوا کردم،من تو ی اتاق جدا اومدم خوابیدم.. اینم از عید ۹۹....با جدایی ...

هیچوقت با شوهرت دعوا نکن ی کاری کن شوهرت بهترین حامی زندگیت باشه بعد پدرت

فعلا شوهرم حامی خانوادشِ تامن...

چپ میره راست میره خونه ننشه...

حرفایی که به اونا میزنه بمن نمیگه..

دیگه اعصابم نمیکشه از دستش خسته شدم..

بچه ام نداریم که سمت خودم بکشمِش،،مشکل هم از منه تنبلی تخمدان دارم...دیگه دارم دق میکنم😭😭

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏