2777
2789
عنوان

کمکم کنین مهمه☹🙏

319 بازدید | 22 پست

سلام بچه هاعیدتون کلییی مبارک پیشاپیش😍❤🌸

ببخشیدطولانیه یه کوچولو🙏

یه مدت پیش یه پسری ک رشتش یه چی دیگس ولی هم دانشگاهی هستیم بهم گف دوسم داره...خیییلی درموردخودش اصرارداشت کامل توضیح بده مثلااینکه آس و وپاسه وروستاییه وایناهمش درموردخودش حرف می زدیه مدت پیش بایه اکانت فیک امتحانم کردالبته خیلی ضایع رفتارکردومن شک کردم خودشه ولی مطمئن نبودم تااینکه خودش بهم پیام داد بعد یه مدت طولانی ک باهم قهربودیم اونم عصرهمون روزی ک بافیک پیام داده بود منم قضیه روبهش گفتم ک فک نکنه نفهمیدم😑😑😑انکارکردوایدی پسره رو خواست تابره باهاش حرف بزنه و دوباره سراین قضیه دعواشدتااینکه فرداصبح پیام دادگف اون دوستم بودخواستم امتحانت کنم وبهم حرفایی زد ک منوکلللی ناراحت کرد☹و اخرش گف تومحکوم ب تنهایی هستی بااین کلاهبرداریات(چون فک می کردمن الکی بهش گفتم دوسش دارم وجلوی اون پسره دوستش وادادم درصورتی ک من می دونستم این فیکه خودشه)گف ک فقط پیام دادم اینو بگم.

کلا خیلی باهام شوخی می کردولی مدام ابرازعلاقه می کرد😐بااینکه باهاش خیلی خوب برخوردنکردم وگمون نکنم اندازه ی خودش دوسش داشته باشم درواقع خیلی بهش حسی ندارم ولی دلم تنگ شده براش!نمی دونم چیکارکنم به نطرتون دلجویی کنم یابزارم بره دنبال زندگیش و دیگه کاری باهاش نداشته باشم درصورتی ک فراموش کردن سخته؟!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی حسی بهش نداری بزار بره دنبال زندگیش نه خودت وابستش کن ن اونو وابسته خودت 

بعدم پسری که از همین الان بهت اعتماد نداره و امتحانات میکنه بره پی زندگیش و یه هم فکر خودشو پیدا کنه بهتره 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

اگه علاقه نداری اونو درگیر خودش نکن

بزار بره سراغ زندگی خودش

همه ی ما تو شرایط متفاوت جامعه مشکلات زیادی داریم بهتره برای هم مشکلات و ناراحتی درست نکنیم

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
اگه علاقه نداری اونو درگیر خودش نکن بزار بره سراغ زندگی خودش همه ی ما تو شرایط متفاوت جامعه مشکلات ...

درگیر خودت

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢