سلام بچه هاعیدتون کلییی مبارک پیشاپیش😍❤🌸
ببخشیدطولانیه یه کوچولو🙏
یه مدت پیش یه پسری ک رشتش یه چی دیگس ولی هم دانشگاهی هستیم بهم گف دوسم داره...خیییلی درموردخودش اصرارداشت کامل توضیح بده مثلااینکه آس و وپاسه وروستاییه وایناهمش درموردخودش حرف می زدیه مدت پیش بایه اکانت فیک امتحانم کردالبته خیلی ضایع رفتارکردومن شک کردم خودشه ولی مطمئن نبودم تااینکه خودش بهم پیام داد بعد یه مدت طولانی ک باهم قهربودیم اونم عصرهمون روزی ک بافیک پیام داده بود منم قضیه روبهش گفتم ک فک نکنه نفهمیدم😑😑😑انکارکردوایدی پسره رو خواست تابره باهاش حرف بزنه و دوباره سراین قضیه دعواشدتااینکه فرداصبح پیام دادگف اون دوستم بودخواستم امتحانت کنم وبهم حرفایی زد ک منوکلللی ناراحت کرد☹و اخرش گف تومحکوم ب تنهایی هستی بااین کلاهبرداریات(چون فک می کردمن الکی بهش گفتم دوسش دارم وجلوی اون پسره دوستش وادادم درصورتی ک من می دونستم این فیکه خودشه)گف ک فقط پیام دادم اینو بگم.
کلا خیلی باهام شوخی می کردولی مدام ابرازعلاقه می کرد😐بااینکه باهاش خیلی خوب برخوردنکردم وگمون نکنم اندازه ی خودش دوسش داشته باشم درواقع خیلی بهش حسی ندارم ولی دلم تنگ شده براش!نمی دونم چیکارکنم به نطرتون دلجویی کنم یابزارم بره دنبال زندگیش و دیگه کاری باهاش نداشته باشم درصورتی ک فراموش کردن سخته؟!!!