2777
2789
عنوان

😍😍😍😍💖💖💖سال نو

79 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

شبتون بخیر 

سال نو همگی مبارک باشه انشالله همیشه تنت تون سالم و دلتون شاد باشه 

به هرچی که میخواین برسین تو سال جدید عزیزانم😍😍😍💖💖💖 شما بهترین دوستای من هستید 😘😘😘🌹🤩

@پریساباربی

@بهاارر۷۸

@**عروس_کوچولو**

@نازگل_خانومم

@ملوچک_نازار

دوستان برای منو نامزدم دعا کنید زودتر بریم سر زندگیمون 😘😘😘😍

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

سلام عزیزم

*یڪ نفس مانده به ذوق گل سرخ*
*چشم در چشم بهارے دیگر*
*تحفه‌اے یافت نڪردم ڪه ڪنم ھدیتان*
*یڪ سبد عاطفه دارم*
*ھمه ارزانے تان*
*پیشاپیش عید نوروز مبارڪ*
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

فداتبشم آجی 😍❤❤ ایشالا میری بزودی میای خبرشو بدی🌹🌹🌹

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز دلم سال نو تو هم مبارک انشااله سال خوبی داشته باشی در کنار خانواده و تنتون سالم و جیبتون پر پول و دلتون خوش. انشااله سال دیگه هفت سینتو تو خونه خودت بندازی. برای  اینکه زودتر بری سر زندگیت دعا کردم و صلوات فرستادم خانومی😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ممنون عزیز دلم سال نو تو هم مبارک انشااله سال خوبی داشته باشی در کنار خانواده و تنتون سالم و جیبتون ...

مرسیییییییی عزیزم خیلی ممنونم 😘❤️

انشالله 😍😍 ممنون از دعای قشنگت 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

سلام عزیز دلم😍سال نوی توهم مبارک انشالله به تموم آرزوهای قشنگت برسی و سال پربرکتی داشته باشی و سال دیگه نی نی داشته باشی😍

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
سلام عزیز دلم😍سال نوی توهم مبارک انشالله به تموم آرزوهای قشنگت برسی و سال پربرکتی داشته باشی و سال ...

مرسیییییییی عزیزم انشالله 😍😍😍ممنونم از دعای قشنگت 😘😘🌹

مرسیییییییی عزیزم انشالله 😍😍😍ممنونم از دعای قشنگت 😘😘🌹

😍😘

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
😍😘

نازگل جونم یه سوال پرسیدم خصوصی میشه جواب بدی 

نازگل جونم یه سوال پرسیدم خصوصی میشه جواب بدی 

بله عزیزم