من برم یه چایی بزنم و بیام. شیرین مردونه دستشویی نمیرم😂😂😂
برو سینا جان خخخ 😂😂😂😂
بروووووو🤣🤣🤣🤣🤣
1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه برادر شوهر دارم نمیدونم چرا چشم دیدنمو نداره با عروس دیگش انقد خوبههه ولی از اولم نمیخواست من عروسشون بشم تو همونیییی😆😆😆😆😆😆😆ولی بقیه برادراش و همه خانوادش عاشقمن..😍😍ولی تو همون بده هستییی😂😂😂😂😂😝😝😝😝😝
همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
ایشششش😒😒😒😒😒 یه برادر شوهر دارم نمیدونم چرا چشم دیدنمو نداره با عروس دیگش انقد خوبههه ولی از او ...
نامرد من انقدر هواتو دارم😝😝😝😝😝
گفتم خواهر شوهرها حالتو جا اوردن،دیگه اینجوری نمیگی😂😂😂😁😁
مراقب شیرین هم باش فکر کنم مرد باشه😂😂😂
همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
خوبه خودم زودتر گرفتمت مگرنه زودتر میبردن اون وقت من کی رو میگرفتم😣😣😣🤩😂😂😂😂😂😂