2789
من برم یه چایی بزنم و بیام. شیرین مردونه دستشویی نمیرم😂😂😂

برو سینا جان خخخ 😂😂😂😂

بروووووو🤣🤣🤣🤣🤣

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قوم شوهریم دیگه😂😂😂

ایشششش😒😒😒😒😒

یه برادر شوهر دارم نمیدونم چرا چشم دیدنمو نداره با عروس دیگش انقد خوبههه ولی از اولم نمیخواست من عروسشون بشم تو همونیییی😆😆😆😆😆😆😆ولی بقیه برادراش و همه خانوادش عاشقمن..😍😍ولی تو همون بده هستییی😂😂😂😂😂😝😝😝😝😝 

والا ماهر وقت دیدم لیوان چایی دستت بوده

بابا شبی یه دونه میخورم😂😂😂

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
ای خدا چ رژگونه ای هم زدم برات😂😂😂😂

آره عزیزم بایدم این طوری باشه

اززن ژولیده متنفرم😜😜😜😂😂😂😂

بچه ها من برم فعلا🙂🙂🙂🤩🤩🤩

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
ایشششش😒😒😒😒😒 یه برادر شوهر دارم نمیدونم چرا چشم دیدنمو نداره با عروس دیگش انقد خوبههه ولی از او ...

نامرد من انقدر هواتو دارم😝😝😝😝😝

گفتم خواهر شوهرها حالتو جا اوردن،دیگه اینجوری نمیگی😂😂😂😁😁

مراقب شیرین هم باش فکر کنم مرد باشه😂😂😂

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
زیااااد ولی جدن زیااااادبوخودا😌😌😌😃😃😃😃😜😜😜😂😂😂

الکی میگه،فقط داداش من بود که زود هم قبول کرد😝😝

زیااااد ولی جدن زیااااادبوخودا😌😌😌😃😃😃😃😜😜😜😂😂😂

چرا بابات اجازه داده بیان خونتون🤭🤭🤭

به ناموس مردم چشم داشتن😠😠😠

خوبه خودم زودتر گرفتمت مگرنه زودتر میبردن اون وقت من کی رو میگرفتم😣😣😣🤩😂😂😂😂😂😂

منم بالاخره مامانم اجازه داد بد ۲ ماه بخورم😄😄😄

نوش جونت خانم.

نامرد من انقدر هواتو دارم😝😝😝😝😝 گفتم خواهر شوهرها حالتو جا اوردن،دیگه اینجوری نمیگی😂😂😂😁😁 ...

😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝داداش بدددد😝😝😝😜😜😜😉😉😉😉😉

یاخدا شیرین تو مردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

بای گلم منم برم موهام شونه کنم شووری جونم😜😜😜😚😚😚

بروعزیزم به خودت برس😊😊😊😊❤️❤️❤️

فعلا خواهرم شبت بخیر😴😴😴😴