من برم یه چایی بزنم و بیام. شیرین مردونه دستشویی نمیرم😂😂😂
برو سینا جان خخخ 😂😂😂😂
بروووووو🤣🤣🤣🤣🤣
1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یه برادر شوهر دارم نمیدونم چرا چشم دیدنمو نداره با عروس دیگش انقد خوبههه ولی از اولم نمیخواست من عروسشون بشم تو همونیییی😆😆😆😆😆😆😆ولی بقیه برادراش و همه خانوادش عاشقمن..😍😍ولی تو همون بده هستییی😂😂😂😂😂😝😝😝😝😝
همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
ایشششش😒😒😒😒😒 یه برادر شوهر دارم نمیدونم چرا چشم دیدنمو نداره با عروس دیگش انقد خوبههه ولی از او ...
نامرد من انقدر هواتو دارم😝😝😝😝😝
گفتم خواهر شوهرها حالتو جا اوردن،دیگه اینجوری نمیگی😂😂😂😁😁
مراقب شیرین هم باش فکر کنم مرد باشه😂😂😂
همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
خوبه خودم زودتر گرفتمت مگرنه زودتر میبردن اون وقت من کی رو میگرفتم😣😣😣🤩😂😂😂😂😂😂