2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا از هیچی ک عکس ندادی حداقل از چاییت عکس بده

به جون هانی خوردم بردم گذاشتم اشپزخونه.

ما هفت سین هم هنوز که نچیدیم.

بابا اینا پیر زن پیر مردن ها.

خواهرا فردا بیان،اگر درست کردن چشششششششم

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

[QUOTE=129250492]الکی میگه،فقط داداش من بود که زود هم قبول کرد😝😝[/Q

ای نامرد پس اون امید و رضا و سام و علی وغلام و حسین و مش رحیم و مش قربون و مش حیدرو مصطفی وسینا و ارمان و عباس و حَسان وحمید و حسام و ممد و اوووووووو برو تااااا قلمراد اونا چی بودن هاااااان😂😂😂😂😂😂😂😝😝😝😝😒😒😒😒😒😒😢

پیر مرد خودتی چیکار بابات داری 😡😡😍😍

من کاریشون ندارم دیوونه😂😂😂😂

امشب با من از دنده چپ بلند شدی ها😂😂😂

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

بچه ها هرچند شاید خوشتون نیاد ولی آهنگ دلی دلی 

شاهین بنان رو گوش کنید

ای چ حرفیه داداشم?🌸 😄ماچ ب فرق سر مامان خوشگلت😘😘 (در جریانی کع دس و بالمو بسته )

آره درکت میکنم😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂حوایم هس کسی خاس عاشقت بشع با پشت دس میزنم دهنش

وای عجب گیری کردیما 😖😖😖😖😖خوشگلی و هزار دردسر تو همین سایتم راحتم نمیذارن اهههه یکیش همین اقای شیرین شد شوورم😂😂😂😂😂😜😜😜😜😪😪😪