2821
2789
عنوان

حس ششمی ها

50 بازدید | 7 پست

🛎 #حس_ششم

💢حس ششم درک اطلاعاتی است که از طریق حواس شناخته شده (لامسه ، بینایی ، شنوایی ، بویایی ، چشایی) قابل شناسایی نیست و با تجربه های قبلی درک نمیشود.

💥 نشانه های حس ششم

🔺 افرادی که حس ششم آنها فعال است میتوانند بدون استفاده از حواس پنجگانه مواردی را حدس زده و در مورد آن اطلاع حاصل کنند. بر طبق نظریه برخی از اساتید نیز همه انسانها تا حدودی چنین توانایی را دارا میباشند ، اما این قابلیت در برخی از افراد بیشتر بوده و نمود خاصی در آنها پیدا میکند.

🔺معمولا افراد با حس ششم قوی وقایع و اتفاقات را قبل از وقوع احساس میکنند. بعضی از این افراد ، خواب اتفاق خاصی را می بینند و اتفاق مورد نظر در بیداری عینا رخ میدهد.

🔺 افرادی که حس ششم قوی دارند ، در اغلب موارد خوابهای واضح تر و کاملا مشخص تری نسبت به سایرین می بینند و این خواب ها را به خوبی نیز به یاد می سپارند.

⚡️بعضی از آنها براحتی میتوانند با خواب هایشان تعامل برقرار کنند و حتی گاهی چیزهایی می بینند که دیگران نمی بینند و مسائلی را می شنوند که دیگران نمیشوند و البته تمایل این افراد به مسائل ماوراء الطبیعه نیز بیشتر است.

🔺 افرادی که حس ششم قوی دارند ، قوه و قابلیت خلاقه بسیار بالایی نیز دارند و دلیل آن را دریافت اطلاعات از منابعی غیر معمول میدانند. بسیاری از نابغه های دنیا مدعی هستند که چنین حسی را دارا می باشند.

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی طبق اینا منم دارم ولی نمیتونم کسی بگ راجب فلان چیز حست رو بگو بگم.باید یهو ب دلم بیوفته تمرکز کنم نمیشه.

مثلا راجب اتفاقاتی ک میخواد بیوفته یهو حسش میکنم ولی فکری دربارش نکردم

اکانت دست سه نفره🥴😂 اگه سوال حس ششمی دارید قبلش بگید با مهرا کار دارید🥴🌺

اسی طبق اینا منم دارم ولی نمیتونم کسی بگ راجب فلان چیز حست رو بگو بگم.باید یهو ب دلم بیوفته تمرکز کن ...

دقیقا من قبلا هم بارها تو تاپیکای حس ششم گفتم و خودم بیشتر در مورد اطرافیانم به دلم میفته و جنسیت بچه افرادی هپ که میشناسم تا حالا درست گفتم

خودمم خیلی اتفاقات اینده ام را تو خواب می بینم خیلی حس خوبیه خصوصا که اتفاق میفته

این مطلب را گذاشتم که بدونن تمامی مدعیان حس ششم سایت چرت میگن چون حس ششم اونجوری نیست اینجا بشینی بگی کی به دوست پسرش میرسه کی چه زمانی باردار میشه و...

دقیقا من قبلا هم بارها تو تاپیکای حس ششم گفتم و خودم بیشتر در مورد اطرافیانم به دلم میفته و جنسیت بچ ...

عع پس منم دارم؟

اره دقیقا جنسیت بچه. فوت افراد.دعوا ها حامله بودن کسی.اتفاقات خوب و بد و... خیلی ب دلم میوفته و میشه!

خوابهایی ک انفاق میوفته مشابهش

یا مثلا یهو ب دلم یموفته کسیو م امکانش نیس ببینم دوره یهو میبینمش بیرون😓

عع پس منم دارم؟ اره دقیقا جنسیت بچه. فوت افراد.دعوا ها حامله بودن کسی.اتفاقات خوب و بد و... خیلی ب ...

بدترینش فوت افراده که به دل ادم میفته متاسفانه من تمامی فامیل از دو سه روز قبلش به دلم میفته.

بهترینشم ازدواج اطرافیان و دوستانمه. تا الان نبوده جنسیت بچه ای را اشتباه گفته باشم

بدترینش فوت افراده که به دل ادم میفته متاسفانه من تمامی فامیل از دو سه روز قبلش به دلم میفته. بهتری ...

اره من صدقه میدم سریع استرس میگیرم