2777
2789
عنوان

قرص متوپرولول ضدانقعادخونه؟؟

5666 بازدید | 16 پست

بچه ها من بخاطر Efپایین قلبم متوپرولول مصرف میکنم(متوهگزال)البته به اسم متورال هم دربازار موجوده کسی میدونه این دارو ضدانعقاد خونه یانه؟

برای فشار و اینچیزاس یکم از داروهای عادی قوی تره من الان یکم قاطی کردم ‌که اینم ضدانعقادخون محسوب میشه یانه 

آخه شنیدم داروهای ضدانعقادخون رو عدد AFPتو غربالگری تاثیر میذارن منم آزمایش غربالگری دوم AFPیکم بالا بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فشار و ضربان قلبو کم میکنه کلا فشار رو از روی قلبت بر میداره چون EF پایینی بخاطر اون دادن

آره درسته اینا بتابلاکرن برای آنژین صدری و اینا استفاده میشن من درواقع دارم خودمو به هر دری میزنم تا ذهنمو تااومدن جواب تکرار آزمایش AFPمنحرف کنم

خیلی حس بدیه هی میخوام یه ربطی پیداکنم😢

سابقه ی سقط جنین بانقص لوله ی عصبی تو ۱۲هفته داشتم الان تمام سونوهام خوب بود تو۱۶هفته AFP68شد و گفتن تکرارکن آزمایشو دردناک ترین اتفاقو دارم تجربه میکنم امیدوارم که هردلیل دیگه ای جز نقص لوله ی عصبی داشته باشه بعداینکه عددش بالا دراومد تو۱۷هفته و۳روز سونوی سه بعدی و چهاربعدی انجام دادم مشکلی نداشت سالم بود ولی ازطرفی دلم آروم نمیگیره بخاطر AFP😢😢

آره درسته اینا بتابلاکرن برای آنژین صدری و اینا استفاده میشن من درواقع دارم خودمو به هر دری میزنم تا ...

آها پس خودت واردی عزیزم

حالا آلفا فیتو یه آزمایش غربالگریه ممکنه خطا هم داشته باشه ایشالا طوری نیست عزیزم به امید خدا

فولیک میخوردی؟

آها پس خودت واردی عزیزم حالا آلفا فیتو یه آزمایش غربالگریه ممکنه خطا هم داشته باشه ایشالا طوری نیست ...

قربونت فدات شم الان اگه هنگم بخاطر بچس یعنی یجورایی دارم مراحلی از افسردگیو تجربه میکنم

امیدوارم که خطا باشه وگرنه من دق میکنم توروخدا برام دعاکن عزیزم

آره تحت نظربودم از ۵ماه قبل بارداری فولیک۵ و مکملای پیش ازبارداری مصرف میکردم کاریوتایپ و پنل عفونی و تورچ انجام دادم مشکلی نداشتن 

دیگه توکلم به خداست اولی مشکلش خیلی زوددیده شد میکروسفال براکی سفال بود که میشن درجاتی از آننسفالی

ولی اینیکی خوب بود همه ی سونوهاش نمیدونم مغزم قد نمیده هی باخودم میگم اگه مشکل آشکاری بود باید دیده میشد😢

ایشالا عزیزم سالمه برات دعا کردم تو هم که بررسی ها روکامل کردی و  NT ات هم سالم بوده امیدوارم خ ...

قربونت برم ممنون ازدعای خیرت عزیزدلم آدما با امید زنده ان منم سعی میکنم به خداتوکل کنمو به کوچولوم توجه کنم تا ببینم چی پیش میاد😍ان شاءالله همیشه سلامت،شادو موفق باشی🤗😘🤩

قربونت برم ممنون ازدعای خیرت عزیزدلم آدما با امید زنده ان منم سعی میکنم به خداتوکل کنمو به کوچولوم ت ...

ببین بالا بودن الفا صرفا نشون دهنده نقص لوله نیست چند تا دلیل داره حالا نمیگم اونا رو که حساس نشی عزیزم ولی گاهی اصلا آلفا بالاست ولی بچه سالمه یا گاهی فقط با زایمان زودرس همراهی داره ایشالا هر چی صلاحه و خیره خدا براتو و نی نی ات پیش بیاره 

فدات هر وقت حالت بهتر شد دعا کن منم نی نی دار بشم😍

ببین بالا بودن الفا صرفا نشون دهنده نقص لوله نیست چند تا دلیل داره حالا نمیگم اونا رو که حساس نشی عز ...

منظورت پره اکلامپسی ایناست آره اینارم تاحدودی درجریانم ولی آخه فشاربالاهم نیستم اکثرا فشارم پایینه قبل ازبارداری که نرمال فشارم ۱۰ ۱۱بود EFقلبمم به سرماخوردگیه ویروسی و حمله به قلب شک کردن درواقع ضعیف شدن ماهیچه قلب یا همون کاردیومیوپاتی درواقع منظورم اینه که فشاربالا نبودم الانم که متوپرولول میخورم قشنگ غش و ضعف میارم فشارم ۹ونیم ۱۰ئه

دیابتم ندارم فقط به یچیزشک دارم متوپرولول بخاطر اینکه خونرسانی به جفتو ضعیف میکنه باعث اختلال رشد جنین میشه شکم به اینه اختلال رشدم باعث میشه نشه به عدد بدست اومدهAFP اعتمادکرد

اگه به چیزدیگه ای شک داری بگو عزیزم اونقدرام حساس نیستم😍😘.

ان شاءالله موقع تحویل سال ۱۴۰۰ نی نیه نازت رو پات نشسته داری بابت داشتنش خداروشکرمیکنی😍😍😍

منظورت پره اکلامپسی ایناست آره اینارم تاحدودی درجریانم ولی آخه فشاربالاهم نیستم اکثرا فشارم پایینه ق ...

ماشالا عزیزم چقدر مطالعه داری😍😍ایشالا تست دوم ات جوابش اوکی باشه

مرسی عزیز دل فدات خدا کنه 😘😘😘