2777
2789
عنوان

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩معجزه⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 69 پست
خیلی خوشحال شدم  بفکرت بودم  خدارو هزاران بارشکر که همسرت سلامتیشو بدست اورد انشالله بخو ...

الهی من فدای مهربونیت بشم ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩ خیلی خیلی لطف کردی 💖 سال نو تو هم مبارک عزیزم انشالله به همه آرزوهات برسی 😘⁦♥️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی من فدای مهربونیت بشم ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩ خیلی خیلی لطف کردی 💖 سال نو تو هم مبارک عزیزم انشالله به همه ...

ممنون عزیزم😘😘😘😘

چقدر دیگه باید همسرتون دوباره قرنطینه باشه؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ممنون عزیزم😘😘😘😘 چقدر دیگه باید همسرتون دوباره قرنطینه باشه؟؟

والا تا زمانی که ویروس از بدنش بره میگن دو هفته . دیگه دوباره باید بره تست بده تا مشخص بشه ویروس هست یا نه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

سلام سال نو مبارک

اومدم احوال پرسی ک تاپیکتو دیدم 

حدا رو شکر انشاالله زودتر از قرنطینه هم بیان

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
سلام سال نو مبارک اومدم احوال پرسی ک تاپیکتو دیدم  حدا رو شکر انشاالله زودتر از قرنطینه هم بی ...

سلام عزیزم ممنونم از لطفت 💖💖💖 خیلی شرمندم کردی 🌺🌺🌺

سلام عزیزم ممنونم از لطفت 💖💖💖 خیلی شرمندم کردی 🌺🌺🌺

دشمنت شرمنده بانو

امیدوارم بیای فقط ناپیک های خوشحال کننده بزنی🧡❤🌹

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
دشمنت شرمنده بانو امیدوارم بیای فقط ناپیک های خوشحال کننده بزنی🧡❤🌹

ممنونم از دعای قشنگت ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ بهمچنین عزیزم 🌺🌺🌺

وای چه خوشحااال شدم

فدات شم مهربونم ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩