2777
2789
عنوان

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩معجزه⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 69 پست
خدارشكرررر😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 من كاري نكردم عزيزدلم وظيفه دوستيم بود❤️❤️❤️❤️ خيللي خوشحال شدم گلم ...

عزیزمی ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩ممنونم از همه زحمتات 😘💝

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزمی ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩ممنونم از همه زحمتات 😘💝

فدات شم🌹

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خداروشکر 😭😭😭خدایا دوست دارم 🌹🌹

با همه وجودم ممنونتم 🌺🌺🌺

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فدات شم🌹

خدا نکنه ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

عزیزم خیلی خوشحال شدم براتون خداروشکر تنتون سلامت و دلتون شاد باشه الهی❤

فدات شم ⁦❣️⁩

با همه وجودم ممنونتم 🌺🌺🌺

خواهش میکنم اصلا کاری نکردم عزیزم ان شالله همه مردم خوب و سلامت باشند و خدا به هممون نظر رحمت داشته باشه....التماس دعا  لطفا  ...سال نو هم مبارک 🌹🌹🌹

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
خواهش میکنم اصلا کاری نکردم عزیزم ان شالله همه مردم خوب و سلامت باشند و خدا به هممون نظر رحمت داشته ...

انشالله الهی آمین ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩ عید شما هم مبارک 😘💖

چقدر عالی، خیلی خوشحال شدم خبر خیلی خوبی بود

فدات شم ⁦♥️⁩

سلام 

ععع مگه طوری شده بود؟!!! خداروشکررررر

مایعات گرم بخورن مداوم، دهنشون خشک نمونه، ژل رویال و آب عسل و نخودآب و دمنوش نعناع، پونه ،آویشن اینا کمک میکنن....

بسلامتی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سلام  ععع مگه طوری شده بود؟!!! خداروشکررررر مایعات گرم بخورن مداوم، دهنشون خشک نمونه، ژل رویا ...

فدات شم 💖💖💖