bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان بوی پریودی 255 بازدید | 10 پست خانما ی سوالببخشیدولی وقتی هم خودت و هم لباسا تمیز باشهچرا اواخر پریود بوی نامطبوع میاد از بدنممکنه بخاطر عفونت قبلش باشه؟ ممنون میشم بفرمایید یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1398/12/29 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طراوت۲۷ عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 جالبه من چند روز پیش یه خانومه رو دیدم میگفت من پد استفاده نمیکنم!!!!گفتم پس چی میکنی لبخند زدگفتم تامپون؟ گفت نه بازم لبخند زد نگاه شوهرش کرد منم دیگه نپرسیدم😶 رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 بوی خونه احتمالا. . نوارتونو زود به زود عوض کنید قبلش عفونت داشتممیگم شاید واسه اونهآخه پریود میشم عفونت خوب میشه الحمدللههمه رو مرتب عوض میکنم یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 جالبه من چند روز پیش یه خانومه رو دیدم میگفت من پد استفاده نمیکنم!!!! گفتم پس چی میکنی لبخند ... تامپون چ کاریه اخهنوار خوبه یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 بوی خونه احتمالا. . نوارتونو زود به زود عوض کنید اوایل بو ندارهاواخر دارهالبته معذرت یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
مامانمانیکوچولو عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 230 جالبه من چند روز پیش یه خانومه رو دیدم میگفت من پد استفاده نمیکنم!!!! گفتم پس چی میکنی لبخند ... ینی چی؟
سالللویا عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 8163 قبلش عفونت داشتم میگم شاید واسه اونه آخه پریود میشم عفونت خوب میشه الحمدلله همه رو مرتب عوض میکنم چون هورمون تغییر میکنه تا اتمام پری شاید بوی خوشایندی نده ولی اگر ادامه داشت مشکله .زود به زود پدتو عوض کن هر روز هم بشورش و خشکش کن وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
طراوت۲۷ عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 ینی چی؟ خودمم نفهمیدم رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 چون هورمون تغییر میکنه تا اتمام پری شاید بوی خوشایندی نده ولی اگر ادامه داشت مشکله .زود به زود پدتو ... آره همون دو روز اخرپاک میشم تموم میشه الحمدلله یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.