2789
عنوان

عید دیدنی😕😕😕

238 بازدید | 17 پست

همه میگن میخوایم بریم خونه مادربزرگم😭

منم چون خانوادم میخوان برن مجبورم برم

مامانم میگه خونه ی همدیگه نمیریم ولی باید بریم خونه مادربزرگت...

چیکار کنم😐

از اوناییم نیستن خانوادم که رعایت نکنن 

ولی تو این مورد قانع نشدن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه باهم میخواین برین؟😲 مادربزرگا خیلی بیشتر در معرض خطرن مواظب باشید

حداقل همه باهم نرین هماهنگ کنین جدا جدا و کاملا استریل😂

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

من که مامانم رو فرستادیم باغ که کسی خونش نره  ولی شوهرم میگه بریم خونه مادرشوهرم منم گفتم به جهنم اگرم بگیره مادرت میگیره میمیره من که نمیگیرم 

وقتی تو کتش نمیره چیکار کنم نهایت ننش میمره اینام تازه میفهمن چه گوهی خوردن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
من که مامانم رو فرستادیم باغ که کسی خونش نره  ولی شوهرم میگه بریم خونه مادرشوهرم منم گفتم به جه ...

نمیخواستن برن 

خودش زنگ زده گریه کرده بیاین همه 

اینام دیگ هیچ جوره قانع نمیشن 

میگن هیچی ارزش گریه کردنشو نداره

اره همه ناهار

نه عزیزم کارتون خیلی خیلی خطرناکه 

تو جمع ادم خیلی سربه هوا و مشغول میشه اصلا رعایت نمیکنه

حتی ناراحتم میشن نرو

من خودم گاهی خونه خواهرم میرم ولی تنها و حسابی دست و بالمو میشورم چه میدونم نکات بهداشتی اگه مادر بزرگت غصه دار شده مرتب زنگ بزن بهش یا حداقل همه باهم نرین😑

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

تو بری یا نری فرقی نداره چون بلاخره مامان بابات دارن میرن 😐

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤