2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 32 پست
اخه جریان داره کات کردنم مثلا خواستم عوض شه تنبیه شه ولی مغرورتر این حرفاس 

ادمای مغرور کلا خیلی پیچیدن 😕😕 سخته عوض کردنشون یا اینکه بخوان به خاطر کسی عوض شن . 

ولی خب با اینکه دوسش داری ولی کاری نکن که شخصیت خودت خورد شه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس تلفن برای من نمیومد یه عکس تو تا ایموجیه آدمه . البته شاید بروزرسانیه جدید موبو اینطوریه من اونی ...

فک کنم شمارمو داره

چون پیش شماره استادم که مطمئنم شمارمو نداره اموجی تلفن نیست 😅

حالا پیشنهاد میدی پیام بدم یا ندم؟😕😂

میشه برای حاجت رواییم دعا کنین؟ 
فک کنم شمارمو داره چون پیش شماره استادم که مطمئنم شمارمو نداره اموجی تلفن نیست 😅 حالا پیشنهاد مید ...

ببین به نظرم چون یک بار پیام دادی و سرد جواب داده و دیگه ادامه نداده خب پیام نده بهش چون اگه میخواست برگردی خب اونم یه چیزی میگفت یا یه کاری میکرد دیگه . ولییی بازم خودت بهتر میدونی و بهتر اونو میشناسی خیلی دوس داری میخوای یه پیام تبریک بفرس . البته میگی نمیدونی کسی وارد زندگیش شده یا نه شاید واقعا کسی اومده تو زندگیش . 

شوهر منم خیلی خیلی مغروره ببین بنظرم راه درازو نرو دلتو باز کن بگو دلتنگتم پیام بفرست و لی زیاد هم خودتو لو نده ادم های مغرور هیچوقت پا پیش نمیزارن شوهرم تو دعوا هم تقصیرکار باشه میخنده هم میگه من نکردم تو هفت سال زندگی یه بار نگفت اشتباه از منه یا ببخش 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
یعنی خودت پیام دادی ؟ عکس العملش بد بود؟

ن بعد از کات استوری گزاشتم واتس آپ دید ریپلای هم زد بعد ک باز استوری گزاشتم دیگه نگاه نکرد فک کردم شمارمو پاک کرده دقیقا یه ماه بعدش پی ام داد

میشه خدا رو حس کرد تو لحظه های ساده🤗
ببین به نظرم چون یک بار پیام دادی و سرد جواب داده و دیگه ادامه نداده خب پیام نده بهش چون اگه میخواست ...

میدونم که خودمم بعدا پشیمون میشم ولی خواستم شانس اخرمم امتحان کنم..

میشه برای حاجت رواییم دعا کنین؟ 
فک کنم شمارمو داره چون پیش شماره استادم که مطمئنم شمارمو نداره اموجی تلفن نیست 😅 حالا پیشنهاد مید ...

نده  خودش برمیگرده

واسه رسیدن به عشقم با دلای پاکتون یه صلوات واسم میفرستید مرسی مهربونا 😍😘😘
میدونم که خودمم بعدا پشیمون میشم ولی خواستم شانس اخرمم امتحان کنم..

خب پس اگه مطمئنی پشیمون میشی به نظرم اصلا پیام نده . سعی کن خودتو با کار دیگه ای مشغول کنی که یه وقت سمت گوشی نری بهش پیام بدی 😬😐