2777
2789
عنوان

عکس+نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 39 پست
ازین مدل من عموی بیشعورو نفهمو اشعالو عوضی دارم. ۱۰روز پیش نیخواست پسراشو بفرسته داداشم شیمی بزاشون ...

دقیقا،منم واسه خودم نگران نیستم،بیشتر واسه بابام ک یه کلیه فقط داره و مامانم ک فشار خون داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری  من انجام میدم  ولی کاهش  من  خیلی کمه

تاپیک بامداد خمار رو سرچ کن .. صفحه اول رو کامل بخون ..

بعدشم فقط کالری شماری مهم نیست .. پروتئین بیشتر بخور .. تخم مرع .. پنیر .. سبزیجات .. آب فراوان .. ورزشهای هوازی انجام بده .. یه زوز هم فست باش .. 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
دقیقا،منم واسه خودم نگران نیستم،بیشتر واسه بابام ک یه کلیه فقط داره و مامانم ک فشار خون داره  

اتفاقا من براخودم نگرانم.چون بابامو زنش انگارنه انگار همش بیرونن.روز عیدم چون همه باهم همسایه ایم وبابام بجه اوله میان اینجا من الان چخ گناهی کردم که مجردم سنم بالاست وجونمم برام مهمه؟؟اما اینا قشنگ توروم گفتن تو په خری هستی خونه دا اشموکه.مخصوصا عموم.گفکه بود من اگه از پسر داداشم نخوام به بچه هام درس بده ازکی بخوام پس؟؟به اون(من) اصلا ربطی نداره اون جیکاریت اصلا خود داداشم مثلا علی باید بگه به اون ربطی نداره.

اشعال بره بمیره توی نرگ همچین عمویی میرم لرایشگاهو قر میدم.

زن همین عموم تموم خواستگارامو پروند چون خواهراش خرابند وهمه هوو شدن ودختر نبودن جونش برامن درمیاد