2777
2789
عنوان

عکس+نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 39 پست
شایعه نکن.همینجوری اوضاع روحی مساعد نیس

شایعه نیست عزیزم .. من ایران نیستم .. ولی اینجا هم اعلام کردم که تقریبا همه مردم میگیرن .. فقط مهم اینکه همه همزمان نگیریم .. چون بیمارستان ها و دارو نیست .. به نوبت بگیریم ..

بعدش همه هم به شدت حالشو بد نمیشه .. ممکنه فقط علائم سرماخوردگی داشته باشی 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعضیا خیلی بی فکرن  دایی من مثلا امروز گفته من همه جا میرم عید دیدنی ،هرکی هم نخاست نیاد خونه ...

شماام درو باز نکنین.این یه کارو که میتونین

ازخودتون مراقبت کنید

اونا بی توجهن

هشدار،که آرامش مارانخراشی

یکی صبح تاپیک‌زد دیشب عروسی داشتن 😐😐😐من تا امروز فقط حرص اینا که مسافرت میرن و خرید میکنن رومیخوردم نمیدونستم هنوز عروسی برپا میکنن 😐😐😐😐با این کارا توقعم داریم همون ۷۰ درصد که میگن نشه؟

ریس جمهور میگه ۷۰ درصد ایرانی ها کرونا میگیرن

۷۰ درصد چیه 

۱۰۰ درصد میگیرن

الان کارخونه برادرم ک بیشتر از هزارتا کارگر دارن تعطیل نکردن و نمیکنن،کارشونم تولید شیشه بلوره ،چیزی ک هیچ اولویتی تو چنین شرایطی نداره

هممون تو خونه نشستیم ولی داداشم امروز سرماخورده😐

بعضیا خیلی بی فکرن  دایی من مثلا امروز گفته من همه جا میرم عید دیدنی ،هرکی هم نخاست نیاد خونه ...

ازین مدل من عموی بیشعورو نفهمو اشعالو عوضی دارم.

۱۰روز پیش نیخواست پسراشو بفرسته داداشم شیمی بزاشون بگه مودبانه تزاشتم یه بیشرف بازی دراورده بود اشعال.ازونروزم نمیدونم مرا همش باهمه دعواگ میشه فکر کنم زن عفریتش بران حادویی جیزی کرده

شماام درو باز نکنین.این یه کارو که میتونین ازخودتون مراقبت کنید اونا بی توجهن

نمیشه،مامانم رو کلی راضی کردیم ک نره عید دیدنی،حالا میگه من دلم نمیاد درو روی برادرم باز نکنم😓

بیشتر از 70 درصدم میشه  چین مهار کرد  ولی خودمون چی

من دیگه نمیدونم چی بگم به اینا بخدا 

به قول بچه ها میگن بیخودی تو سایت میگین اونا الان دارن جوج میزنن با نوشابه 

هرکیم تو سایته مث خودمون قرنطینس به گوش اونا که ملاحظه نمیکنن نمیرسه که 

همه میگیرن با این فرهنگ ضعیف مردم. به شوهرم گفتم از سر کار اومدی کمی گوجه وخیار و میوه بخر. زنگ زده میگه خیابونها خیلی شلوغه منم‌گفتم نمیخاد بری توی شلوغی برگرد. واقعا متاسفم برای این حجم از بی فرهنگی. کاش این عیده نابود میشداسمشم نمیماند که همه ریختن بیرون

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
2790
2778
2791
2779
2792