2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تاپیکای قبلت فهمیدم ک بخاطر شوهرته   اره عزیزم رژیم بگیر باشگاه برو بعد کرونا

اره فقط و فقط ب خاطر شوهرمه

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

دروغ میگه هیچکس چاق دوس نداره

فکر کنم تیروئید کم کار داری 

آخه سنی نداری 

چطور وزنت انقدر بالا رفته 

زایمان داشتی؟

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
فکر کنم تیروئید کم کار داری  آخه سنی نداری  چطور وزنت انقدر بالا رفته  زایمان داشت ...

ن ولی خب پرخوری و کم تحرک از همون اول

اره فقط و فقط ب خاطر شوهرمه

و سلامتی خودت...  خیییلی خوب من قدم ۱۷۲ وزنم ۷۵ داشتم چاق میشدم  رفتم باشگاه  شبا شام سبک خوردم الان  ۶۷ کیلوم خیلی خوبه دیگه پهلو چربی نداری ک زیر لباس معلوم بشه کلا ادم حس خوبی میگیره

ن ولی خب پرخوری و کم تحرک از همون اول

مطمئنی ؟

آزمایش تیروئید دادی 

هورمونات درسته 

اگه دوست داری بگو مثلا اگه رژیم نباشی چیا میخوری تو روز 

منم رژیمم البته  رژیم برای وزن گرفتنمن میخواستم چاق شم یکم 

وزنم یعد زایمان و شیر دهی خیلی کم شد

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
مطمئنی ؟ آزمایش تیروئید دادی  هورمونات درسته  اگه دوست داری بگو مثلا اگه رژیم نباشی چیا ...

بله

هورمونام ک ب خاطر اضافه وزنمه چون قصد بارداری دارم ولی فعلا باردار نمیشم_همه چ میخورم کالری شماری میکنم

بله هورمونام ک ب خاطر اضافه وزنمه چون قصد بارداری دارم ولی فعلا باردار نمیشم_همه چ میخورم کالری شما ...

کم میکنی 

تو ارادت بالاست 

موفق باشی