2821
2789
عنوان

هفت سین من🌱❤️

312 بازدید | 10 پست

درسته حالمون خوب نیست و بیماری هست و خودمون و عزیزانمون در خطریم. اما تو چاردیواری من نوروز اومده❤️❤️

سنت قدیمی و قشنگمون رو فراموش نکنیم🌱❤️

هفت سین میچینیم و دعای تحویل سال میخونیم و آرزو میکنیم 99 باهامون مهربون تر تا کنه. 

غم دلتون رو کنار بزنید و شاد باشین دوستای خوبم✨❤️

هنوز که زنده ایم😉

من برای 99 قبولیم تو کنکور، برگشت سلامتیم و روزی و برکتمون و شاد بودن عزیزانم رو میخوام. 

شما از 99 چی میخواین؟ 🌱❤️

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزت چه خوشگله 😍

ممنونم عزیزم ❤️ ✨ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
افرین دختر منم چیدم با هر چی تو خونه داشتم عیدت مبارک

خیلییی کار خوبی کردی❤️✨

عیدمون مبارک دوستم. 

عیدت مبارک  خیلی هفت سینت قشنگه  سال خوبی داشته باشی عزیزم

عید شماهم مبارک عزیزم ❤️ ✨ 

سلام عزیزنم عیدت مبارک

من امسال نتونستم برم بیرون اینارم با هرچی تو خونه بود سر هم کردم😆

به امید حال خوب جهان🌏🌍💊💉

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
چقدر ظرفات قشنگه

ممنونم

سلام عزیزنم عیدت مبارک من امسال نتونستم برم بیرون اینارم با هرچی تو خونه بود سر هم کردم😆 به امید ...

خیلیم زیباست عزیزم ❤️ ✨ 

عیدت مبارک قشنگ من.