2821
2789
عنوان

نمیخوام برم😞

102 بازدید | 10 پست

شوهرم میگه مامانم زنگ زده گفته فردا ناهار یا شام بیاید اینجا هرچی میگم من بخاطر کرونا میترسم جایی برم میگه نه زشته اگه نریم کلافه شدم از دستش گوش نمیده اصلا از اون ورم مادر شوهرم هی زنگ میزنه ک حتما باید بیاید😭

دلخوشی یعنی تو دلیت دخمل باشه😍به زندگی مامانی و بابایی خوش اومدی عشق کوچولوی من🤩🤩

وای این مردا چرا انقدر نفهم شدن؟

شوهر منم فردا داره میره خونه خواهرش ناهار

خب بابا بتمرگین دو هفته تموم شه این بازی کثیف دیگه اه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزیز

رفتی نه دست بده نه روبوسی کن با فاصله هم بشین 

دستاتم رفتی اونجا حتما بشور اومدی خونه خودتم آب نمک قرقره کن

اتفاقی نمیوفته

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
نرو

گوش نمیکنه که میشه یه دعوای گنده از اون طرفم قهر و قهر کشی نمیدونم چرا اصلا ب فکر منو دخترم نیستن حرف گوش نمیدن 

دلخوشی یعنی تو دلیت دخمل باشه😍به زندگی مامانی و بابایی خوش اومدی عشق کوچولوی من🤩🤩
وای این مردا چرا انقدر نفهم شدن؟ شوهر منم فردا داره میره خونه خواهرش ناهار خب بابا بتمرگین دو هفته ...

بخدا نمیفهمن 

هر چی بهش میگم انگاری به دیوار میگم 

میگم بذار این مریضیا تموم شه بعد هر جا بگی میریم میگه نه عیده و زشته و این حرفا

نترس عزیز رفتی نه دست بده نه روبوسی کن با فاصله هم بشین  دستاتم رفتی اونجا حتما بشور اومدی خو ...

دخترم ۸ ماهشه برا اون میترسم 

تا بریم اونجا همش میخواد بغلش کنه 

بخدا نمیفهمن  هر چی بهش میگم انگاری به دیوار میگم  میگم بذار این مریضیا تموم شه بعد هر ج ...

وای شوهر منم میگه من صلاح میدونم برم

و فقط هم آخر هفته ها میرم

انگار آخر هفته ها کرونا میگه برید باهاتون کاری ندارم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
وای شوهر منم میگه من صلاح میدونم برم و فقط هم آخر هفته ها میرم انگار آخر هفته ها کرونا میگه برید ب ...

اره والا انگار کرونا فقط واس همسایه اس یا ما نظر کرده ایم مریض نمیشیم کاش گوش میکردن یکم😭

ای بابا لابد بعدم شما باید دعوت کنی میفهمم الان چه حالی داری 

احتمالا همینطوره نمیدونم چرا رفت و آمدارو این مدت قطع نمیکنن خیلی ناراحتم بخاطر بچم همش میترسم مریض شه خودم و شوهرم اصلا بدرک بچم گناه داره