بچه ها یه امسال رو آجیل وشبرینی نخوریم مگه چی میشه،حالا خیلی واجبه با ترس ولرز بری خرید بعدم بیایی دوباره بزاری رو حرارت تا ببینم آیا تمیز بشه یا نه، پس بهتره نگیریم آجیل رو ،.
شیرینی رو هم گذاشتم رو بخاری درجه بخاری رو کم کردم یکم ک گرم شد بگیرم
ان شاالله که هیچی نیست عزیزم..من خودم از استرس مریض شدم دیگه اصلا دیگه حالم از اسم این ویروس لعنتی بهم میخوره....حتی نمیتونم درست وحسابی غذا بخورم از بس حس میکنم همه چی ویروس داره....دلم برای روزای قبل خیلی تنگ شده 😭😭😭
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
روی همه چیز ۹ روز میمونه؟؟؟ منه خنگ دو روز میذاشتم تو بالکن بعد میاوردم تو خونه پارچه چقد
نه بابا فقط رو استیل ۲۸ روز زنده میمونه بقیه کمتر..مثلا پلاستیک ۲ روز...چوب ۵ روز ...آهن ۵ روز .پی وی سی .کاشی.چدن.قابلمه...همش ۵روز...لباس وپارچه ماندگاری چندانی نداره...
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
ان شاالله که هیچی نیست عزیزم..من خودم از استرس مریض شدم دیگه اصلا دیگه حالم از اسم این ویروس لعنتی ب ...
منم همینطوری شدم همه ی میوه هایی ک شوهرم خرید با سرکه و مایع ضد عفونی کردم باردارم از وایتکس استفاده نمیکنم مواد ضد عفونی کننده ک اصلا پیدا نمیشه هفت سینمم همینطور شوهرم دیشب ماهی خرید باهاش دعوا افتادم ولی امروز فهمیدم وزارت بهداشت گفته ضرری نداره دیوونه شدم