2777
2789
عنوان

تنهایی روز عید

222 بازدید | 20 پست

تو تایپک قبلی از ویار بدی که دارم شکایت کردم واینکه اقلا نمیتوانم کاری انجام بدم وخانه مادرم هستم الان که فردا روز اول سال هست به جای اینکه همسرم کنارم باشه پیش خانوادش رفت ومن تنها گذاشت البته کار همیشگیش هست ولی الان ی پدر شده فکر میکردم فرق کنه 

بهش گفتی دوست دارم پیشم باشی ...تو و من و نی نی تو شکمم .شاید از مادرت خجالت میکشه 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتی دوست دارم پیشم باشی ...تو و من و نی نی تو شکمم .شاید از مادرت خجالت میکشه 

ن نگفتم آخه من چند دفعه قبلا امتحان کردم ولی فايده نداشت اول خانوادش بعد من

اوووف .پس یه راه دراز پیش رو داری ..ببین خانواده ش چی کارا میکنن که اون دوست داره ..تو هم همین کارارو بکن 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

الان بهش بگو .منتظر نباش ..بالاخره یه تیریه تو تاریگی ..با گلگی حرف نزن ‌با ناز و عشوه پشت تلفن حرف بزن .‌یا حتی اگه ایمو و تماس تصویری میتونی بگیری باهاش تصویری صحبت کن ...حرف از کرونا زد ..بگو گور بابای کرونا من شوهرمو میخوام و بچمم باباشو 

اوووف .پس یه راه دراز پیش رو داری ..ببین خانواده ش چی کارا میکنن که اون دوست داره ..تو هم همین کارار ...

هیچی کاری وقتی من باهاش میزم عین حیوان با من رفتار میکنن تا بهش میگن بیا عین چی میره 

هیچی کاری وقتی من باهاش میزم عین حیوان با من رفتار میکنن تا بهش میگن بیا عین چی میره 

باید بری پیش دعا نو یس چاره ای نیست 

الان بهش بگو .منتظر نباش ..بالاخره یه تیریه تو تاریگی ..با گلگی حرف نزن ‌با ناز و عشوه پشت تلفن ...

ایشان فقط زنگ زد گفت پول ندارم بهم پول قرض بده منم دادم ولی آدمی درست بشو نیست روز مادر هم که فهمیدم مادر شدم رفت پیش مادرش بعدش ابراز ناراحتی کردم قول داد واز این حرفا ولی کو عمل 

یکی از مجرب ترین اذکار ذکر یا ودود است و در دعا برای عزیز شدن نزد شوهر نیز بسیار کاربردی است. در دعا برای عزیز شدن نزد شوهر با ذکر یا ودود بایستی هر روز به مدت 10 روز 1021 مرتبه بگویید: « یا ودود ». امید است که این ذکر اثر کرده و با تسخیر قلب شوهر نزد وی عزیز شوید

ایشان فقط زنگ زد گفت پول ندارم بهم پول قرض بده منم دادم ولی آدمی درست بشو نیست روز مادر هم که فهمیدم ...

پس چرا ازش بارداری ؟چند وقتته ؟

پس چرا ازش بارداری ؟چند وقتته ؟

من هفته دهم هستم من خیلی دوسش دارم البته از وقتی باردار شدم دیگه از خانه خودم خوشم نمیاد دیگه دوست ندارم باها تنها باشم شاید بخاطر بارداری ولی همینکه میرم خانه خودم حالم بدتر میشه میام خانه مادرم تازه بهتر میشم میخندم اروم میشم