2777
2789
عنوان

بارداری

105 بازدید | 19 پست

سلام به همگی  💟پیشاپیش عیدتون مبارک  ان شاءالله که سال خوب برا همه باشه ...  یه سوال دوستان تروخدا جواب بدین چون الان دکتر میست نمیدونم چیکار کنم  .😢امروز صبح که خواب بودم یه مایع کم ازم خارج شد !نمیدونم کیسه اب .چجور متوجه بشم ؟😥😥😥مامانا کمک کنین

خداجونم شکرت😍

عزیزم نوار بهداشتی بذار

عطسه یا سرفه کن ببین چیزی ازت میاد

آب معمولیه شاید توش مثل پرز هم باشه که موهای نی نی

اصلا نگران نشو

اگر دیدی بیشتر شد

به پهلو چپ حتما بخواب و پاشو برو بیمارستان

چند هفته ای؟؟؟

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نوار بهداشتی بذار عطسه یا سرفه کن ببین چیزی ازت میاد آب معمولیه شاید توش مثل پرز هم باشه که ...

ممنون گلم الان امتحان میکنم.نیز نیست برم پیش ماما چکم کنه؟

خداجونم شکرت😍
38 هفته 1 روز .  

اگر همون صبح بوده نگران نشو

البته بازم حواست باشه

اگر نشتی داشته باشه،بازم با همون عطسه و سرفه معلوم میشه

فقط حواست به تکوناش باشه که کم نشه

ممنون گلم الان امتحان میکنم.نیز نیست برم پیش ماما چکم کنه؟

اگر دیدی باز بود بری اورژانس برات انکار تست میگیرن ببینن مایع هست یا ترشح

اگر همون صبح بوده نگران نشو البته بازم حواست باشه اگر نشتی داشته باشه،بازم با همون عطسه و سرفه معل ...

اره صبح بود..اخه تکوناش یطوریه مثل قبل تکون نمخوره  اگه کمتر شد که میرم اورژانس حداقل خیالم راحت بشه 

خداجونم شکرت😍
چی بگم والا  خب تا درمانگاهی اورژانسی جایی برو یا تو نت سرچ کن الان چند هفته ای؟

شوهرم بیاد که برم....سرچ کنم چیزای بدتر میاره تواین موارد بارداری از اولش سعی کردم تو نت نرم... 38 هفته 1 روز

خداجونم شکرت😍
 شوهرم بیاد که برم....سرچ کنم چیزای بدتر میاره تواین موارد بارداری از اولش سعی کردم تو نت نرم.. ...

منم باردارم

دعا میکنم برات که چیزی نباشه گلم انشالله ۴۰ هفته نی نیت رو صحیح وسالم به دنیا بیاری

رفتی دکتر بهمون خبر بده