2777
2789
عنوان

خانمای نزدیک زایمانشونه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 28 پست
منم خسته شدم دیوونه شدم اومدم خونه مامانم ولی فردا همه میان اینجا عیددیدنی مامانم بنده خدا گیر افتاد ...

دقیقا عین من

کاش مامانت بگه لطفا نیاین 

چرا ملت نفهم شدن وزیر خودشو جر داد از بس گفت امسال عیددیدنی نرید 

چقد ملت نفهمن

منم خسته شدم دیوونه شدم اومدم خونه مامانم ولی فردا همه میان اینجا عیددیدنی مامانم بنده خدا گیر افتاد ...

منم یکسره دعوا دارم به حرفم نمیکنه میگه من قوی ام نمیگیرم نترس من نمیتونم تو خونه بشینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روز اول کرونا بهش گفتم  میگه من نمیتونم تو خونه بشینم

حالا اگه بخاطر شغلش میره بیرون از خونه ایرادی بهش نیست مجبوره ولی خب مسائل بهداشتی رو رعایت کنه ماسک بزنه دستکش بپوشه دستاشو تند تند بشوره ضدعفونی کنه بیرون چیزی نخوره از افراد فاصله بگیره آخرسرم که میاد خونه بدون اینکه دست به چیزی بزنه دستاشو تمیز بشوره و بعدشم بره حموم دوش بگیره و لباساشم بشور تو آفتاب پهن کن انشاالله که مشکلی پیش نیاد

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
دقیقا عین من کاش مامانت بگه لطفا نیاین  چرا ملت نفهم شدن وزیر خودشو جر داد از بس گفت امسال عی ...

من با اینکه با مامانم و خواهرم تو یک کوچه زندگی میکنیم اما الان یکماهه که پامو خونه مامانم نذاشتم خودمون خواهر برادرام تصمیم گرفتیم هیچ کجا نریم و تو خونه بمونیم تا انشاالله بعد کرونا والا شوخی که نیست

تا ساعت ۶سرکاره باقیشو یکسره میره جای رفیقاش و خیابون

عجبا،آخه چه کاریه اونم تو این شرایط ،واجبه مگه،نمیدونم والا چی بگم اگه واست جوره برو خونه مامانت اگه میدونی اونجا در امان تری،به شوهرتم بگو چون رعایت نمیکنه و خودت نگرانی داری میری بگو اونم فعلا نیاد بهت سر بزنه،یعنی شوهر من بود موهاشو میکندم😤

بخدا کارم شده گریه دلم برا بچه هام میسوزه

عزیزم خونه خودتون بهتر نبود؟؟؟اونجا حداقلش این بود که با یک نفر ناقل در ارتباطی اما خونه مادرتون با این حجم از دید و بازدید خیلی بیشتر در معرضی ،چون اونا هرکدوم ممکنه یه ناقل باشن 

عزیزم خونه خودتون بهتر نبود؟؟؟اونجا حداقلش این بود که با یک نفر ناقل در ارتباطی اما خونه مادرتون با ...

همسایمون مشکوکه بیمارستانه همسرم و مادرم میگن نرو خونه بخدا دیگه خسته شدم 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
همسایمون مشکوکه بیمارستانه همسرم و مادرم میگن نرو خونه بخدا دیگه خسته شدم 

میفهمم خیلی سخته اما سعی کن آرامش داشته باشی هر چی خدا بخواد همون میشه،چیزی جز خواسته ی اون بهت نمیرسه عزیزم😊❤❤

میفهمم خیلی سخته اما سعی کن آرامش داشته باشی هر چی خدا بخواد همون میشه،چیزی جز خواسته ی اون بهت نمیر ...

کاش ارامش داشتم همش ترس و دلهره وگریه نمیتونم برم دکتر حداقل یه سرم بزنم حالمم خوب نیست 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
کاش ارامش داشتم همش ترس و دلهره وگریه نمیتونم برم دکتر حداقل یه سرم بزنم حالمم خوب نیست 

آخه چرا اینکارارو با خودت میکنی،استرس سیستم ایمنی ت رو ضعیف میکنه آرامش داشته باش خودت خودتو آروم کن اینطوری که نمیشه تو فقط بهداشتتو رعایت کن بقیه ش دیگه با خدا عزیزم اینطوری از پا درمیای