2777
2789
عنوان

بی بی چک.

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 129 پست
چیکار کردی متوجه نمیشم

لاپراسکوپی عزیزم.

عمل لیزری

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا دعا کردم همین الان برات. ایشالله خدا صدامو بشنوه و باردار بشی زودتر خیلی بده درکت میکنم خیلی ...

ممنونم عزیزم مرسی

سه ساله ک ب. هر دری زدم و نشده

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
ممنونم عزیزم مرسی سه ساله ک ب. هر دری زدم و نشده

فدات گلی.

ایشالله که زودتر بشی گلم خدا بزرگه💋

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
سه سال

وای چقد سخته منم دوساله ایشلا ک دامنه هممون سبز میشه 

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
من pocشدید داشتم لاپراسکوپی کردم خرداد ماه پارسال.بهمن ماه جواب گرفتم💐

عزیزم إنشاالله بارداری خوبی داشته باشی.وقتی میبینم کسایی ک مشکل داشتن خدا ناامیدشون نذاشته و مادر شدن خیلی امید میگیرم خیلی

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
الهی امین  شما مشکلت چیه؟؟ من تنبلی تخمدان

منم همون دیگ

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
منم همون دیگ

چرا شانس ما اینجوریه

من مامانم و. همه خاله هام تنبلی تخمدان داشتن و دارن

ولی با اولین اقدام حامله میشدن

حالا ما هزارتا درمون میکنیم بازم هیچ

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
چرا شانس ما اینجوریه من مامانم و. همه خاله هام تنبلی تخمدان داشتن و دارن ولی با اولین اقدام حامله ...

بخدا وقتی یکی میگ یان میخوام این ماه اقدام کنم یا با اقدام اول حامله میشن کیف میکنم  بخدا اما ایشلا خدا روزی ماهم میده