2777
2789
عنوان

بی بی چک.

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 129 پست
گلم تو پروفت نوشتی اسفند. ۹۸ تست و ازمایش خونت مثبت شده اون. قضیش چیه؟

اره گلم تاپیک برا ۲۹ اسفند بود عزیزم.

الان ۲۸ فروردین.خدارو شکر باردارم عزیزم😍💋💐

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم تاپیک برا یک روز قبل عیده. اره عزیزم مثبته.الان ۲ ماهو و ۲ روزمه😍😍💋

عه تاپیک بروز شد تاریخو نگا نکردم😂

بسلامتی عزیزم

ایشالا ک بارداری راحتی داشته باشی و نینی و صحیح و سالم بغل کنی❤

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
واااای الهی چه خوب من فک کردم تایپک واسه امروزه ذوق میکنم میبینم مردم مامان میشن و مجبور نیستن مثل ...

عزیزی گلم.

ایشالله زودتر خدا دامن منتظر هارو سبز کنه خیلی بده انتظار💔

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
عزیزم ان شالله که بار داری منم لایک کن عصر بیام ببینم چی شده، از خدا میخوام که خبر خوشو بهمون بدی

باردارم گلم تاپیک برا اسفند ماهه گلم.

الان ۲ ماهو و ۲ روزمه.

سونو قلب و اینا هم رفتم عالی بود خدارو شکر😍😅

عزیزم داروی خاصی مصرف میکردی؟؟ تنبلی تخمدان داشتی؟

اره لترزول و کلومفین خوردم.و نصف hcgزدم😅

اومده عزیزمم💋 تاپیک برا ۲۹ اسفنده😅 خدارو شکر باردارم😍

وایییییی چ خوبه ایشلا مبارکه راستی مشکلت چی بود چجوری برطرف شد

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
عه تاپیک بروز شد تاریخو نگا نکردم😂 بسلامتی عزیزم ایشالا ک بارداری راحتی داشته باشی و نینی و صحیح ...

مرسی گلم ممنون زنده باشی.

ایشالله دامن همه منتظرا سبز بشه😍💋

وایییییی چ خوبه ایشلا مبارکه راستی مشکلت چی بود چجوری برطرف شد

عزیزم من pocشدید بودم لامراسکوپی کردم خدارو شکر جواب داد

خداروشکر عزیزم اصلا  تاریخ تاپیک رو نخونده بودم، ان شالله صحیح سالم بیاد بغلت🤩🤩

فدات گلم مرسی ممنون عزیزم.💋

اره لترزول و کلومفین خوردم.و نصف hcgزدم😅

عزیزم حالا ک بارداری میشه با قلب پاکت واسه من ویژه دعا کنی دامنم سبز شه؟

اخه خدا صدای مادرای باردارو زودتر میشنوه

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
عزیزم من pocشدید بودم لامراسکوپی کردم خدارو شکر جواب داد

چیکار کردی متوجه نمیشم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
عزیزم حالا ک بارداری میشه با قلب پاکت واسه من ویژه دعا کنی دامنم سبز شه؟ اخه خدا صدای مادرای باردار ...

گلم چند ک اقدامی

عزیزم حالا ک بارداری میشه با قلب پاکت واسه من ویژه دعا کنی دامنم سبز شه؟ اخه خدا صدای مادرای باردار ...

به خدا دعا کردم همین الان برات.

ایشالله خدا صدامو بشنوه و باردار بشی زودتر خیلی بده درکت میکنم خیلی انتظار سختیه😭💔