2777
2789
عنوان

بی بی چک.

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 129 پست
قربونت گلی ایشالله هر چی ازخدا میخای بهت بده😍😍😀😘😘😘😘

ایشلا مثبته تروخدا واس منم دعا کن این ماه حامله شم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
 مبارک باش 😍من امضاشمارو چندروز پیش دیدم تودلم گفتم خوشبحالش ینی میش منم این ماه بابی بی مثبت ...

فدات عزیزم.ایشالله گلم.ایشالله هیچی غیر ممکن نیس گلم💋😍💐

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشلا مثبته تروخدا واس منم دعا کن این ماه حامله شم

فدات عزیزم ایشالله ایشالله دامن همه منتظرا این ماه سبز بشه به حق بزرگی امام حسین💐

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
فدات عزیزم ایشالله ایشالله دامن همه منتظرا این ماه سبز بشه به حق بزرگی امام حسین💐

خیلی ممنونم گلم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
خیلی ممنونم گلم

عزیزی گلم💐💋

عزیزی گلم💐💋

اک جواب ازمایش اومد بگو ها

اگه جواب ازمایشت مثبت بود منو ریپلای کن تا ذوق کنم واسه سبز شدن دامن منم دعا کن خانوم گل

فدات بشم اره الان یکماهه جواب اومده عزیزم.الان ۲ ماهو ۲ روزمه😃💐

ایشالله خدا یه نی نی خوشکل و تپل بزاره بغلت به زودی گلم💐💐

ج ازمایشت اومد؟بارداری؟

اره گلم تاپیک برا یک روز قبل عیده.

اره عزیزم مثبته.الان ۲ ماهو و ۲ روزمه😍😍💋

فدات بشم اره الان یکماهه جواب اومده عزیزم.الان ۲ ماهو ۲ روزمه😃💐 ایشالله خدا یه نی نی خوشکل و تپل ...

واااای الهی چه خوب

من فک کردم تایپک واسه امروزه

ذوق میکنم میبینم مردم مامان میشن و مجبور نیستن مثل من انتظار بکشن

خدا برات نگه داره الهی

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
اک جواب ازمایش اومد بگو ها

اومده عزیزمم💋

تاپیک برا ۲۹ اسفنده😅

خدارو شکر باردارم😍