2777
2789
عنوان

بی بی چک.

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 129 پست
گلم تلگرام گروه زدم اگه دوس داشتی بیا برا با داری و اقدامیhttps://t.me/joinchat/KtEwTRwQLDfWfTN3xOTD ...

واتساپ دارم

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
واتساپ دارم

نه گلی واسه واتساپ نداریم😘😘

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم تکرر ادرار د دلدرد و کمر درد. پاهامم گاهی وقتا گز گز شدید میکنه

من سینمم درد میکنه با ترشح دارم.اردیبهشت سالگرد ازدواجمه کاش خدابهم بچه کادو میداد!

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
منم دوساله.فردا موعدمه.دعا کن پری نشم

ایشالله عزیزم که پری نشی گلم

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
من سینمم درد میکنه با ترشح دارم.اردیبهشت سالگرد ازدواجمه کاش خدابهم بچه کادو میداد!

ایشالله عزیزم به امید خدا کسی حکمت خدارو نمیدونه💐

ایشالله عزیزم به امید خدا کسی حکمت خدارو نمیدونه💐

دقیقا.کاش لااقل حس مادری رو‌بچشم.میترسم تا اخر عمر تنها بمونم

دقیقا.کاش لااقل حس مادری رو‌بچشم.میترسم تا اخر عمر تنها بمونم

نترس گلم منم همینطور بودم همش اینده خودمو تاریک میدیدم ولی خدا روشنش کرد ایشالله برا تو هم زودتر باشه😍😘💐

راستی یادمم رفت تبریک بگم.انشاالله ب حق امام حسین بچت سالم بیاد بغلت

مرسی عزیزززممم.

ممنون گلم ایشااله.

ایشالله امام حسین به بزرگیش دامن همه منتظر هارو سبز کنه😘😘😘💐💐💐💐

نترس گلم منم همینطور بودم همش اینده خودمو تاریک میدیدم ولی خدا روشنش کرد ایشالله برا تو هم زودتر باش ...

فدای دلت مهربون.ممنووووون  

میشه بپرسم شما مشکلتون چی بود

من pocشدید داشتم لاپراسکوپی کردم خرداد ماه پارسال.بهمن ماه جواب گرفتم💐

فدای دلت مهربون.ممنووووون    

قربونت عزیزوووم💐💐💐💐💐💐💐💐😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋

ممنون عزیزم مرسی. ایشالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه به حق ابوالفضل😍😍💋💋

مبارک باش 😍من امضاشمارو چندروز پیش دیدم تودلم گفتم خوشبحالش ینی میش منم این ماه بابی بی مثبت شاد بشم لطفابرام دعا 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️