2777
2789
عنوان

بی بی چک.

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 129 پست
اهام اخه هی داره پر رنگ تر میشه

دو روز صبر کن عزیزم من خودم قبلا امپول زدم هی بی بی زدم مثبت بود یهو پریود شدم

این امپول تا ۱۶ روز معمولا توی بدن میمونه که باعث مثبت شدن بی بی میشه

تا ۱۷ روز بعد امپول هم پری میاد

اکه تا پس فردا نشدی بدون صد در صد مامان شدی

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
دو روز صبر کن عزیزم من خودم قبلا امپول زدم هی بی بی زدم مثبت بود یهو پریود شدم این امپول تا ۱۶ روز ...

ایشالله پس زود رفتم ازمایش دادم.

حیفش😭😭😭

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله پس زود رفتم ازمایش دادم. حیفش😭😭😭

نگران نباش احتمال زیاد بارداری 

ولی خواستم تجربمو بهت بگم

چون من کسی بهم این توضیحارو نداد خیلی اذیت شدم اون دوباری که امپول زدم 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
انشالله شب عیدی خبر خوش بارداری رو بشنوی؛عزیزم واسه منم دعا کن سه روز دیگه موعدمه

ایشالله عزیزم برام دعا کن منم از ته دلم برات دعا میکنم ایشالله پری نشی.

خیلی انتظار بده😔

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
نگران نباش احتمال زیاد بارداری  ولی خواستم تجربمو بهت بگم چون من کسی بهم این توضیحارو نداد خی ...

مرسی عزیزم.

ممنون که گفتی .

مرسی که تجربتو گفتی .

ایشالله نی نی نازت صحیح و سالم بیاد بغلت گلم😍💋😘

نه عزیزم طبیعی باردار شدم

به سلامتی گلم خدا واست حفظش کنه💋😍😘

ممنونم انشالله شما هم خبر خوب بدی بهمون

مرسی گلم ممنون.حتمن غروب میام جوابو میزارم😍💋

عزیزم ان شاالله که مثبته واقعیه عزیزدلم😍😍♥️♥️♥️

منکه تا روز ۱۳ کاملا منفی بود حتی هاله هم ننداخت،منتظرم ببینم موعدم چی میشه،میشم یا نمیشم

شما علائم چی داری

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
عزیزم ان شاالله که مثبته واقعیه عزیزدلم😍😍♥️♥️♥️ منکه تا روز ۱۳ کاملا منفی بود حتی هاله هم ننداخت، ...

ممنون عزیزم.

نه مال من ۳ تاش هاله انداختع.

امروز پرنگ شد.

سمت راست دلم درد میکنه و پاهام گز گز میکنه

ایشالله شما هم باردار باشی💋💋

ممنون عزیزم. نه مال من ۳ تاش هاله انداختع. امروز پرنگ شد. سمت راست دلم درد میکنه و پاهام گز گز می ...

ممنون از دعای خیرت

منم زیر دلم سوزن سوزن میشه 

پهلوم درد میگیره

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
ممنون از دعای خیرت منم زیر دلم سوزن سوزن میشه  پهلوم درد میگیره

قربونت گلم.

ایشالله باردار باشی بیای اینجا بهم بگی😍💋

قربونت گلم. ایشالله باردار باشی بیای اینجا بهم بگی😍💋

شمام خبرم کن 

من خیلی ناامیدشدم چون تا روز ۱۲ منفی بود 

ولی میگن تا پری شروع نشه میشه امیدوار بود