2777
2789
عنوان

تنها مسیر (۸)

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 58 پست
کاش بچه های اینجا تاپیکای شما رو میخوندن وقتی میبینم بااین مطالب چقد به ادم جهت میده اعصابم خورد میش ...

اونایی ک دوست داشتن صدا میکنم

هرکی روزیش باشه میخونه. 

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
 عزیزم جمله ایشون کاملا عیرمنطقی و بی جابود...اگه لازم بود جوابش رو میدادم...

اخه اگر جواب ندین خب اوشون فکر میکنه مطلب مذهبیه نگاشم نمیکنه ولی واقعا اگر بدونن محتواش درس انسان سازی شاید لااقل نگاهش بکنه

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@مینای_مهتاب  

@آتنا52  

@niiilooo  

@hadis_mp  

@maman333  

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
هر جور صلاح میدونین

این حیات برتر چی شد قصیه اش؟ ادامه تنها مسیره؟ یا کارگاهه؟

@roza_1928  

@banooyebarfiii  

@eliiiiiiiiiiiiiiinaa  

@panisa1998  

@ماهورادخت  

دوست عزیز اینجا همه مذهبی نیستن

منم‌‌ مذهبی نیستم اما اعتقاد دارم

مطالبش واقعا قشنگه و بسیار مفید هست

مثال تابلو رو بخون پاراگراف اول هست 

حکایت خیلی از ماه ها هست

و بقیه موارد 

این دوستمون بسیار روشن فکر هست حسابش با بقیه که شعار میدن متفاوته 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
دوست عزیز اینجا همه مذهبی نیستن

به دید مذهبی و دینی نبینش

مطالبش واقعا قشنگه و بسیار مفید هست

مثال تابلو رو بخون پاراگراف اول هست 

حکایت خیلی از ماه ها هست

و بقیه موارد 

این دوستمون بسیار روشن فکر هست حسابش با بقیه که شعار میدن متفاوته 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

فاطمه جواب منو ندادی تواون تایپیک قبلیت چرا.. منتظربودم جواب بدی 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
این حیات برتر چی شد قصیه اش؟ ادامه تنها مسیره؟ یا کارگاهه؟

ممنون عزیزم از تاپیک خوبت😍

حیات برتر کانال مطالب خود استاد پناهیان هست

تنها مسیر آرامش کانال حاج آقا حسینی هست که از شاگردان استاد پناهیان هستند و تو کانالشون مطالب مختلف دارن از جمله مطالب استاد

لابد میدونی که تنها مسیر ی تشکیلات گسترده با کانالها و فعالیتهای مختلف هست

از تربیتی مذهبی طب سنتی  کارآفرینی فروش محصولات و...و....

جاتون خالی تابستون با یک گروهی که حاج آقا  حسینی و همکارانشون هم بودن مشهد بودم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
به دید مذهبی و دینی نبینش مطالبش واقعا قشنگه و بسیار مفید هست مثال تابلو رو بخون پاراگراف اول هست& ...

شمالطف داری عزیزم

بله این موضوع خیلی مفید و دلنشینه

ممنون عزیزم از تاپیک خوبت😍 حیات برتر کانال مطالب خود استاد پناهیان هست تنها مسیر آرامش کانال حاج ...

نه نمیدونستم

فقط تو ایتا سرچ کرده بودم دیده بودم کانالای مختلف واسه شهرای مختلف با نام تنها مسیر هست. اصلا اینایی ک گفتیو نمیدونستم

@رز_بنفش  

@روشناهستم  

@کتابخوان  

@نهم  

@هدانا