2777
2789
عنوان

تنها مسیر (۸)

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پاسختون عالی بود 👌 ببخشید میشه بپرسم منظورتون از امضاتون چیه؟ اگه لایک و ریپلای کنن چی میشه مگ ...

بخاطر همسرمه...دلم نمیخواد حتی با یک لایک ک  امکان داره ته دلم خوشحال بشمم بهش خیانت کرده باشم...و اینکه ایشون کلا با مجازی اومدنم مخالفن...ولی به خاطر دل من چیزی نمیگه ...منم سعی میکنم حواسم باشه تو مجازی ....جدایی از تاهل همه چیز از همین چیزای کوچیک  شروع میشه دیگه 6 ساله مجازی هسیم و میبینیم ...جالبه بهتون بگم وقتی مجازی پروفایل چادر میگذاری جنس مخالفهایی ک از پوشش چادر خوششون میاد زودتر پی ویت جمع میشن....

این صرفا نظر منه و من به نظر بقیه احترام میگذارم...شاید من اشتباه فکر میکنم 

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
بخاطر همسرمه...دلم نمیخواد حتی با یک لایک ک  امکان داره ته دلم خوشحال بشمم بهش خیانت کرده باشم. ...

عجب 😕

تفکر جالبی دارین 

هرچند به نظرم یکم تند رویه ولی خب اینم بستگی به اعتقاد هرکس داره 

👌

@سدنا_بانو     @درانتظارمنجی     @مامانمحمدم     @مامان_نازنی ...

ممنون گلم که صدام میکنی. سالم و شاد باشی إن شاءالله.

میدونی عید یعنی چی؟

ع:عزیزم

ی:یادت نره

د:دوست دارم

عید نوروز مبارک عزیز دلم... 

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
ممنون گلم که صدام میکنی. سالم و شاد باشی إن شاءالله. میدونی عید یعنی چی؟ ع:عزیزم ی:یادت نره د:دو ...

سلام عید شما هم مبارک باشه دوست مهربونم⚘💕

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
فاطمه جان من امروز دارم مطلب رو میخونم خیلی عالی بود عیدت مبارک عزیزم

عید شماهم مبارک

خوشحالم خوشت اومده

دوست داشتی قسمتهای قبلشم ی نگاه بنداز. فردا ان شاالله قسمت بعدشو میذارم

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
ما که خیلی ازت ممنونیم انشالله موفق باشی دوستم

قربانت💕💕💕

سلام عید شما هم مبارک باشه دوست مهربونم⚘💕

ممنون خانومی فاطمه جان قربون صاحب اسمت. میشه لینک فایل صوتی رو هم بزاری ممنون. دوست دارم گوش بدم. از شنیدن خوشم میاد.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
ممنون خانومی فاطمه جان قربون صاحب اسمت. میشه لینک فایل صوتی رو هم بزاری ممنون. دوست دارم گوش بدم. از ...

خواهش میکنم. لینکشو اول هرتاپیک میذارم که. همون که ب رنگ ابی نوشتم این سایت. مشخص نیست؟

لینکش اینه.

http://panahian.ir/post/1461

اره بعضیا با گوش دادن راحتترن

الان یعنی قسمتهای بعد صداتون نکنم؟

خواهش میکنم. لینکشو اول هرتاپیک میذارم که. همون که ب رنگ ابی نوشتم این سایت. مشخص نیست؟ لینکش اینه. ...

مرسی عزیزم.

ببخشید گلم چرا صدام کن عزیزم ممنون.