2821
2789
سلام عزیزم .من پارسال یه بارداری خارج از رحم داشتم و الان شکر خدا باردارم.نگران نباش اصلا خطری برای ...

مرسی عزیرم که جواب دادی لکه بینی هم دارم آخه واسه همین نگرانم الان آزمایشگاه ها هم تعطیلن نمیشه هر ۴۸ ساعت تست بدم بار اول بتام ۱۷۷ بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیرم که جواب دادی لکه بینی هم دارم آخه واسه همین نگرانم الان آزمایشگاه ها هم تعطیلن نمیشه هر ۴ ...

اگه درد  زیر شکم یا کشاله ران و ... نداری نگران نباش فعلا استراحت کن .در غیر اینصورت به اورژانس مراجعه کن البته اگه خیلی شدید بود چون کروونا خیلی همه جا رو دربر گرفته

بعد از یه حاملگی خارج از رحم وقتی دوباره باردار شدی باید زود سونو واژینال بشی که ساک حاملگی دیده بشه و احتمال خارج از رحمی دوباره رد بشه.البته فعلا زوده.حتی اگه دکتر هم بری میگه برو چن روز دیگه بیا سونو بشی .چون برای دیده شدن ساک حاملگی عدد بتا باید بالای ۱۰۰۰ باشه.اگه امروز عدد بنای شما ۱۷۷ شده تقریبا ۴ روز بعد باید آزمایش بتا بدی که بدان باید بالای هزار باشه بعد با همون آزمایش بری سونو واژینال تا ان شاالله ساک بارداری دیده بشه.

پس حتی اگه آزمایشگاه ها هم باز باشه تو باید ۴ روز بعد سونو بشی پس برو استراحت کن و ۵ فروردین برو سونو و آزمایش.از ۵ ام به بعد اداره ها بازه میتونی سونو و آزمایشگاه پیدا کنی

ببخشید طولانی شد چون قبلا خودم تجربشو داشتم خواستم از نگرانی درت بیارم .انشاالله بارداری سالمی داشته باشی⁦❤️⁩

البته اگه بخوای بعد ۴۸ ساعت بتا رو تکرار کنی فک کنم تو بیمارستان ها آزمایش بگیرن ولی با این وضعیت به نظرم اگه درد نداشتی تا ۵ فروردین صبر کن.خدا پشت و پناهت

خدایا شکر
اگه درد  زیر شکم یا کشاله ران و ... نداری نگران نباش فعلا استراحت کن .در غیر اینصورت به اورژانس ...

خدا خیرت بده عزیزم از نگرانی در اومدم انشاالله خدا بهت به بچه سالم و صالح بده 

شما تحت نظر دکتر بودی برای این حاملگیت؟ آخه من یکی از لوله هامو از دست دادم

بعله عزیزم ولی فقط دارو می‌نوشت .تحریک تخمک گذاری با لتروزول و داروهای تقویتی .بعد از بارداری هم زودتر رفتم سونو و از داخل رحمی بودن مطمعن شدم بعد مثل بقیه بارداری ها سونو و چکاپ هامو انجام میدم.البته  چون دکترم گفته بود ایندفعه باید وقتی باردار شدی زود سونو بشی تا اگر خدای نکرده دوباره خارج از رحم بود زودتر درمان شروع بشه.نگران نباش بعد از حاملگی خارج از رحم میشه دوباره بصورت طبیعی باردار شد!

خیلیا با یه لوله بارداری سالم رو تجربه کردن چیز نگران کننده ای نیس عزیزم فقط توکل کن بخدا و چکاب و آزمایش و سونو هاتو مرتب برو

خدایا شکر