2777
2789
عنوان

پسرم دنیامه

294 بازدید | 9 پست

پسر یعنی شجاعت تکیه گاه مادر بودن پسر یعنی حس امنیت که کسی هست بتو نیاز داشته باشه تو آغوشت بخوابه بدون هیچ ترسی که یعنی امن ترین جای دنیا آغوش پر 

مهر و گرم مادره

جالب است مگر نه ثبت و احوال همه چی را ثبت کرده به جز احوال مرا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولمون کن عامو

عضو شدی که راه به راه تاپیک پسرم پسرم بزنی

تعادل رو حفظ کن

فقط تو بچه نداری و فقطم این تو نیستی که عاشق بچه ت هستی

خدا حفظش کنه برات

روزی ۶تا تاپیک بیشتر نمیتونی بزنی

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀

دختر یا پسر... هردو عزیزن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یک مادر چه پسر داشته باشه چه دختر عاشق بچشه و برای یه مادر پسر و دخترش هر دو یه اندازه براش عزیزن.هر کس پسر داره عاشق پسرشه و هر کس دختر داره عاشق دخترشه.

یکی پسر دوست داره داشته باشه یکی دختر دوست داره داشته باشه.

بچه دختر و پسرش عزیزه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

دوستان عزیز خب کسی ک‌دختر نداره و پسر داره مباید قربون صدقه بچش بره والا من هرجا رفتم هر کسی قربون صدقه پسرش رفته ترورش کردن بابا درک کنید خب اون مادر ی پسر یا چندتا پسره از دختری ک نداره نمیتونه تعریف کنه و قربون صدقش بره 😕😕😕😕🤕🤕🤕🤕🤕😖😖😖

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
دوستان عزیز خب کسی ک‌دختر نداره و پسر داره مباید قربون صدقه بچش بره والا من هرجا رفتم هر کسی قربون ص ...

کلا نی نی سایتی ها عادت دارن نسبت به پسر جبهه بگیرن از بس ک عقیده این...