2777
2789
عنوان

شام امشب

815 بازدید | 56 پست

امشب چی درست میکنید؟😍

من خیلی ناراحتم استراحت مطلقم هیشکی هم پیشمون نیست  کمکم بده هرسال چقد تدارک میدیدم امسال هیچی 

شوهرم گفت خودم قورمه سبزی درست میکنم خجالت میکشم پیشش که کارارو میکنه☹😔

توروخدا موقع سال تحویل دعاکنید برا بچم سالم بیاد بغلم خیلی دارم سختی میکشم

حالا برنامه های امشبتونو بگید

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

هیشکی نیس☹

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

چه اشکال داره عزیزم این همه شما زحمت کشیدی حالا که حالت خوب نیست شوهرت کمک میکنه بهت، ازش تشکر کن ولی خجالت نکش بهرحال زندگیه جفتتونه، ایشالا که زوده زود به خواسته دلت میرسی 

سبزی پلو با ماهی

خدایا هزاران هزار بار شکر✨🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه اشکال داره عزیزم این همه شما زحمت کشیدی حالا که حالت خوب نیست شوهرت کمک میکنه بهت، ازش تشکر کن ول ...

مرسی گلم 😍😍

حامله ای؟

چه خجالتی عزیزم اونم پدر اون بچس

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

خجالت چی میکشی همسرت باید ازت ممنون هم باشه کم سختی تحمل نمیکنی،ان شاالله به سلامتی زایمان میکنی عزیزدلم

شامم هرچی شد مهم اینه دلتون خوش باشه🌺  

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

والا ماام قورمه سبزی داریم وتنهاییم😣😣😣😣

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
چرا خجالت می کشی..وظیفشه!!!

قیافش خیلی مظلومه ادم احساس گناه میکنه🤣