2789
اره راست میگی مثلا مجازی ایستا اسنا شدیم بعد ایدی تلگرام بدیم حرف بزنیم یا بخوام ببینم ب خانواده بگم ...

به مادر یا هر کسی که راحت تری باهاش راستش رو بگو 

همیشه یک نفر بایدددد از رابطه ت مطلع باشه 

با دیدارهای یواشکی هم در بلند مدت شناخت حاصل نمیشه

طرفت خودش گفته قصدش ازدواجه؟؟

تاپیک شماهم عمومیه ترسو نیستم عاقلم به هرقیمتی  نمیشه هرکاری بکنم بیفتم تو خطر

ببین میترسی دو کلمه حرف زدن تو چت یا محیط عمومی رفتن که ترس نداره 25 سالته بابا 

خوشبختی جوونا صلوات ☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین میترسی دو کلمه حرف زدن تو چت یا محیط عمومی رفتن که ترس نداره 25 سالته بابا 

باشه اونم یک مشت دروغ تحویلم میده با احساسم باری میکنه و میره  تو فکر میکنی همه راست میگن! 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
میتونی واقعی پیدا کنی . کارمند بانکی چیزی تور کن دختر . دانشگاه رو کلا بی خیال شو که سربازی هم نرفتن ...

ن دیگه کوتاه چت میکنم بعدش دیگه ارتباط جدی با اطلاع 

کارمند بانک چجوری تور کنم خجالتیم 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
بابا فامیلمون کمه سالی یدونه ام هروسی برم خوبه سرکارم که ندارم واقعا جز مجازی جایی نیست

🤷‍♀️

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

ن دیگه کوتاه چت میکنم بعدش دیگه ارتباط جدی با اطلاع  کارمند بانک چجوری تور کنم خجالتیم

بذار کنار خجالت رو عقبت میندازه . برو تو نخ کارمند بانکه تو محیط کار که اصلا رو نمیدن چون همکاراشون مسخرشون میکنن و یه جورایی زشته ولی بیرون تونستی تورش کن . 

هیچ  
دکتر فیلسوف تور کن. کارمند بانک پخه س 

دادااشت اگ دکتر فیسوفه خوبه میخام😐😐😐😐😐😐

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

[QUOTE=129159136]دادااشت اگ دکتر فیسوفه خوبه میخام😐😐😐😐😐😐[/QUOTE زن داره با سه تا بچه 

عه

من شوخی مردم😂😂😂😑