2789
24 سالم بابا اخه تو ایران جایی نیست که کارم شاید پیدا نشه تو فامیلم پسر نداریم

من ۲۵ سالمه دلیل نمیشه چون نیست تن به کارای اینجوری مجازی بدی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میشه نظر ندی

نه نمیشه سایت عمومیه نمیتونی بگی نظر نده

حرف حقو دارم میزنم و تلخه الان ناراحت بشی بهتر از یک رابطه ی مجازی اشتباه است 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
24 سالم بابا اخه تو ایران جایی نیست که کارم شاید پیدا نشه تو فامیلم پسر نداریم

من عشقمو تو مجازی پیدا کردم . دوستمم از تو مجازی شوهر پیدا کرد مجازی هم بد نیست اما همیشه در ظاهر اعتماد کن اما در باطن گرگ باش عکس نده رابطه نده اگر خواست ببینه حظوری بیاد اگر گفت رابطه قطش کن بره

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
نه نمیشه سایت عمومیه نمیتونی بگی نظر نده  حرف حقو دارم میزنم و تلخه الان ناراحت بشی بهتر از یک ...

سایت عمومیه تاپیک من که عمومی نیست ار ادم ترسو خوشم نمیاد

خوشبختی جوونا صلوات ☺
پس چی ای بابا نمیشه که از همه فرار کرد تا الان همین بودم 24 سالمه دیگه

میتونی واقعی پیدا کنی . کارمند بانکی چیزی تور کن دختر . دانشگاه رو کلا بی خیال شو که سربازی هم نرفتن و ابراز علاقه هاشون بخاطر یه چیز دیگس ، مجازی هم با توچت کنه با بقیه هم میچته ( اون زمان ماها بود که فقط یاهو بود و به ازدواج ختم میشد الانا رو باور نکن ) 

هیچ  
نمیدونم بعضیا هی ادمو میترسونن ادم بدرد نخور مجازی اشنا میشه

آخه طرفو ببینی هم نخواهی فهمید که آدم خوبیه یا نه تا تحقیق نکنی و یا تجربه نکنی پس مجازی هم یه روشه.مهم بعدشه که باید مطمئن شی از طرف مقابلت.من خودم همسرم دنبالم اومد آشنا شدیم ولی ۲تا از دوستام مجازی با همسراشون آشنا شدن و خیلی خوشبختن.و در نهایت ساده و سریع اطمینان نکن با هر نحوه آشنایی.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍
سایت عمومیه تاپیک من که عمومی نیست ار ادم ترسو خوشم نمیاد

تاپیک شماهم عمومیه ترسو نیستم عاقلم به هرقیمتی  نمیشه هرکاری بکنم بیفتم تو خطر 

خو واقعی فقط دانشگاه پسر میبینم بعد اونا هم که کار ندارن مجازی منظورم شروعشه که بعد واقعی شه

محیط بیرون سر کار چارتا عروسی مهمونی جایی

تو اجتماع بیشتر باش

مجازی نمیشه اعتماد کرد

نمیشه طرفو شناخت

خیلی سخته

شاید از هر 10 تا دوستی چنتا موفق باشه و ب نتیجه برسه

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

اصلا مهم نیست چطور آشنا بشی مهم زمان برای شناخت گذاشتن هست  معیارهای مناسب داشتن آدم بیکار د ...

اره راست میگی مثلا مجازی ایستا اسنا شدیم بعد ایدی تلگرام بدیم حرف بزنیم یا بخوام ببینم ب خانواده بگم کجا برم?

خوشبختی جوونا صلوات ☺
محیط بیرون سر کار چارتا عروسی مهمونی جایی تو اجتماع بیشتر باش مجازی نمیشه اعتماد کرد نمیشه طرفو ش ...

بابا فامیلمون کمه سالی یدونه ام هروسی برم خوبه سرکارم که ندارم واقعا جز مجازی جایی نیست

خوشبختی جوونا صلوات ☺