2777
2789
عنوان

ماسک

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 38 پست
وایتکس رو میگن یک به پنجه درسته 

من از بهداشت که پرسیدم گفت یه قاشق غذاخوری وایتکس رو بریز تو ۲۵۰سی سی آب تو نیم لیتر۲تا قاشق...سرکه سفیدم که کلا خالی میپاشم رو کابینتو میز و اینجور جاها

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمون اصلا بیرون نمیریم فقط شوهرم میره خوش شانسی دوتا ماسک n95 داشتم از قبل قابل شستشوعه همونارو اس ...

ماسک ان نود و پنج بعد دوازده ساعت فیلترش از کار میفته دیگه قابل شستشو هم نیس بیشتر میکروب بخودشون میگیرن اونموقع

من از بهداشت که پرسیدم گفت یه قاشق غذاخوری وایتکس رو بریز تو ۲۵۰سی سی آب تو نیم لیتر۲تا قاشق...سرکه ...

نیم لیتر اب میشه دولیوان پس دوقاشق تو دوتا لیوان اب قاطی کنیم.اخه یه کلیپ دیدم تو چارلیوان اب دوقاشق ریخت

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
نیم لیتر اب میشه دولیوان پس دوقاشق تو دوتا لیوان اب قاطی کنیم.اخه یه کلیپ دیدم تو چارلیوان اب دوقاشق ...

من اسپری شیشه پاک کن نیم لیتری داشتم اب کردم توش دوتا قاشق ریختم  واسه دستگیره درو کلیدا و اینجور جاها واسع اشپزخونه هم غیر سینک سرکه سفید استفاده میکنم موادغذایی رو هم با مایع ظرفشویی وسرکه میشورم 

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

ماسک ان نود و پنج بعد دوازده ساعت فیلترش از کار میفته دیگه قابل شستشو هم نیس بیشتر میکروب بخودشون می ...

رو جعبش نوشته بود قابل شستشوعه...فیلترش باز میشه هربار با الکل ضدعفونی میکنم اتو میکشم ماسکو یعنی فایده نداره؟

رو جعبش نوشته بود قابل شستشوعه...فیلترش باز میشه هربار با الکل ضدعفونی میکنم اتو میکشم ماسکو یعنی فا ...

خب اون فی.لتر بعد هشت ساعت دیگه از کار میفته

دیگه تصفیه نمیکنه

خود ماسک هم باید کامل رو صورت چفت بشه و درز نداشته باشه که موثر باشه

آدم نمیدونه چکار کنه آخه مگه ماسک گیر میاد بعد از اونروزم میگن اینا زیاد تاثیر نداره

من اسپری شیشه پاک کن نیم لیتری داشتم اب کردم توش دوتا قاشق ریختم  واسه دستگیره درو کلیدا و اینج ...

میگن داخل سرکه گلاب هم بریزید خوبه خاصیت ضدعفونی داره 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)