2777
2789
عنوان

مشکلات نوزاد

152 بازدید | 28 پست

سلام‌.بچه ها نوزادم ۱ماه و نیمشه‌.ی سری چیزا میبینم چون تجربه اولمه میترسم لطفا اگه کسی تجربه داره بیاد بگه.

موقع شیر خوردن چنگ میزنه به خودش همش هم شیر میخواد

بعد هم وقتی میخوابه هم موقع بیداری انگار میخواد پشه اط صورتش بزنه کلشو هی اینور اونور میکنه و دستشو میاره که ی چیزیو رد کنه.

یا رو شونم که باشه هی سرشو میکوبه روشونه.

خوابشم خیلی بده شبا که خیلی دیر میخوابه وقتی خوابشم برد تا سینه از دهنش درمیاد پامیشه و دست وپا میزنه سرشو پایین بالا و چپ وراست میبره.همش فکر میکنم چیزی تو لباسش نیشش میزنه ولی هیچی نیست.

جدیدا هم دست که به پشتش میکشم مهره های کمرش دوسه تاش بیرون تره از بقیه خیلی حساس شدم که نکنه مهره هاش درست تشکیل نشده (اسکولیوز)حتی وقتی طاق باز یا دمر باشه این دو سه تا مهره پشت شکمش بیرون تر از بقیست.گودی نداره.

لطفا یکی که میدونه راهنماییم کنه.میترسم اینا علائم تشنج باشه و ب موقع نفهمم.نمیشه هم دکتر برم با این اوضاع بیمارستانها.

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نگران نباش منم بچه اولمه دسته تنهام اوایل هردفعه یه ایراد ازش میگرفتم😂😂اینکه سینه رو تا درمیاری بیدار میشه منم این بدبختی رو داشتم تا وقتی شیر خودمو میدادمش شیر دوش داشتم میدوشیدم میریختم شیشه میدادمش بعد دوماهم که شیرخشکی شد واقعا راحت شدم الان که۶ماهشه سختیاش خیلی کم شده تا۶ماه برسونتش دیگه راحت میشی

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

خوب توجه کن ببین پرتاب شیر نداره...رفلاکس داره ... سعی کن شیر رو کمتر در دفعات بیشتر بهش بدی ... خوب اروغش رو بگیر ... اگه میتونی قنداقش کن گاهی ...سرشم بالاتر از بدنش باشه.. کلا طبیعی نگران نباش

مطمئنین؟ خیلی ترسیدم.اصلا هروز دارم لاغرتر میشم از حرص. از روزی ک کمرشم بیرون تر حس کردم که هیچی. ...

برو داروخونه براش قطره کولیکز بگیر 

NS:
من دکتر آزادگان متخصص کودکان و نوزادان در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس اپ  ۰۹۰۳۳۷۲۳۹۴۷

من دکتر قدری متخصص کودکان و نوزادان در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس اپ  ۰۹۳۸۶۵۴۷۹۲۲

من دکتر زمانی متخصص بیماریهای داخلی در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس آپ   ۰۹۳۳۰۶۹۳۲۵۴

من دکتر دیانت فوق تخصص سونوگرافی و رادیولوژی ,MRI. Ct در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس اپ  ۰۹۳۷۵۶۷۳۰۴۶

من دکتر ارژنگ متخصص گوش و حلق و بینی و جراح سر وگردن در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس آپ   ۰۹۰۳۲۰۰۳۷۲۷

من دکتر مسروری متخصص سونوگرافی و رادیولوژی ,MRI. Ct در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس اپ  ۰۹۳۳۹۱۱۰۱۶۶

من دکتر رضایی متخصص جراحی عمومی در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس اپ  ۰۹۱۷۷۱۲۲۳۷۴

من دکتر افتخار متخصص جراح عمومی در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس اپ  ۰۹۱۷۱۸۱۵۶۵۱

من دکتر اشکوه متخصص مغز و اعصاب در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس اپ  ۰۹۳۷۲۰۹۲۶۲۱

من دکتر شاهین نیک منظر متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس اپ  ۰۹۰۵۶۱۷۰۸۱۱

من دکتر اصفي متخصص زنان و زايمان در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس اپ  ۰۹۱٢١٢٠٧١٠٦

من دکتر صداقت متخصص جراحی مغز و اعصاب دیسک و ستون فقرات در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید
#تخصص -من- رایگان
شماره واتس اپ  ۰۹۰۲۵۵۵۴۸۴۴

اینم شماره دکتر بزن کمرش رو بپرس

دوباره میسازمت💪

فكر كنم كوليكش شروع شده و قطره پروبيوتيك رو بايد شروع كني با قطره كوليكز

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اصلا نگران نباش منم بچه اولمه دسته تنهام اوایل هردفعه یه ایراد ازش میگرفتم😂😂اینکه سینه رو تا درمیا ...

خداروشکر عزیزم.

کمرشم طبیعیه؟😊😊😊😂

چند بار شیشه دادم دیگه بد میگرفت سینمو.

شیر خشکم فکر میکنم حیفه از شیر خودم ندم بهش.

منم دست تنهام واقعا خستم ینی از بیخوابی هلاکم.

خوب توجه کن ببین پرتاب شیر نداره...رفلاکس داره ... سعی کن شیر رو کمتر در دفعات بیشتر بهش بدی . ...

ن استفراغش نمیپاشه.بعضی اوقات استفراغ میکنه اونم میریزه از لپش.

ممنونم که جواب دادی عزیزم