2777
2789
عنوان

22سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
سزارین کن

البته سزارین میکنم به دلایلی  طبیعی نمیشه اما میترسم همونم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرمن زوده. من 27سالمه و بازم میگم زوده برامون 

تا 30قصدشو ندارم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بنظرمن زوده. من 27سالمه و بازم میگم زوده برامون  تا 30قصدشو ندارم

من شرایط زندگیم جور بود اما از فیزیک بدنم  میترسم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

به سلامتی... لابد اونجا خیلی سن ازدواج پایینه... چون ما تو 17 سالگی ازدواج هم به نظرمون خیلی زوده دی ...

بله اینجازودازدواج میکنن من 13عقدکردم 17عروسی همون موقع باردارشدم پسرمو17دنیااوردم دخترمو19

من شرایط زندگیم جور بود اما از فیزیک بدنم  میترسم

منم شرایط زندگیم ناجور نیس والا😁

فعلا خوش میگذرونیم. با بچه شرایط زندگی عوض میشه. 

فیزیک بدن و درد زایمان ب سن ربط نداره. شما توو30سالگیت هم فیزیگ و لگنت همینه آستانه دردت همینه. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
منم شرایط زندگیم ناجور نیس والا😁 فعلا خوش میگذرونیم. با بچه شرایط زندگی عوض میشه.  فیزیک بدن ...

خب پس بیار چون جلو هیچ خوشی نمیکره اما 9نمیشه قلیون سیگار و نوشیدنی الکلی مصرف کرد

من ۲۲ زایمان طبیعی کردم خیلی خوب بود پیاده روی داشته باش تا زایمان راحتی داشته باشی

زایمانم  سزارین هس بنا به دلایلی نمیشه طبیعی