2821
2789
عنوان

كمكم كنيد.

83 بازدید | 11 پست

من بچم دو ماهشه. با وزن ٣٥٠٠ به دنيا اومد تو دو ماهگي ٥ كيلو شده.دكتر گفت كم وزن گرفته. اينم بگم روزي ده پيمانه كمكي ميخورد. شير خودمم ماشالله زياده ولي اصلا سير نميشه. سر بچه هاي قبليم با وزن ٣ كيلو دو ماهگي ٦ كيلو بودن. خواهرم ميگه كمكي دادي واسه همون شيرت چربي كافي نداره. اين خرف درسته؟ چكار كنم خوب شه وزنش؟ الان دو هفته است وزنش بيشتر نشده هيچ كمترم ميشه. بگين چكار كنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برنامه ثابت بزار هر روز سر ساعت شستشو و هر دو ساعت شیرشو بده ساعت خوابشو تحت هیچ شرایطی جابجا نکن      آرامش خودتم حفظ کن      بعدها که مولتی ویتامین شروع کردی هم به موقع    عادت میکنه به برنامه اش تپل میشه 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو

بچه ای که تو پرو فایلمه رو میبینی 

دو کیلو با زایمان زود رس به دنیا آمد با تنفس مشکل دار و بستری تو دستگاه و همونجا هم زردی گرفت     همه گفتن میمیره 

ميشه كامل توضيح بدين. مثلا چكارا كنم

عزیزم بچه داری من به این صورت بود که میگم برات شاید همه بچه ها یه جور نباشن      من هر روز صبح که بچه بیدار میشد دست و صورت شو با آب ولرم میشستم پوشک رو عوض میکردم و شیرشو میدادم یا شیر مادر یا کمکی       سر اذان ظهر دوباره پوشک  رو باز میکردم حتی اگر نیم ساعت قبل عوض کرده بودم       ملافه پهن میکردم لوسیون و پودر و همه مخلفات رواماده میکردم بچه رو حتما هر روز با آب ولرم از پایین تنه میشستم و حوله میگرفتم دورش میاوردم  کل لباساش رو عوض میکردم    زیر بغلها   کشاله ران رو چک میکردم نسوخته باشه  پودر میزدم و لباس تمیز بعد   هم شیر ش رو وقتی بزرگتر شد اول مواتی ویتامین بعد شیر  میدادم میخوابوندم بعد وسایلس دو جمع میکردم  هر روز ظهر منتظر بود ببرم بشورم عادت کرده بود  نه اینکه خوب میخوابید اینقدر تپل شد که بهداشت دعوا میکرد      میگفت این همون بچه دو کیلویی نیست بغل که نمیشد چهارتا کالسکه تا دو سالگیش خراب کرد 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز