2777
2789

.

🔴 بهبـــود نِسبی وضعیت عمومی فرمانـــــدار اسلامشهـــــر

🔸مسعود مرسلپور که از روز پنجشنبه بیست و دوم اسفندماه در بیمارستان امام رضا(ع) اسلامشهر به دلیل ابتلاء به ویروس کرونا بستری شده به بهبودی نسبی رسیده است.

🔸وی امروز در پیامی از تلاشهای شبانه روزی کادر درمانی شهرستان اسلامشهر در خط مقدم مبارزه با ویروس منحوس کرونا قدردانی کرد.

🔸برای ایشان و همه بیماران آرزوی بهبودی و سلامتی داریم.

@seraj1397

.

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیک اخرمو متنشو کپی کردم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

Challenge is accepted,

if I didn't tag you please don't be offended,I tried to choose who i think will follow the women criticize ourselves instead of supporting each other and to see the fact that each of us is beautiful in our own way,we are beautiful as we are and we should be the first to accept us.Upload your photo where you appear alone in black and white and lable 5 beautiful woman who must do the same. I choose you because you are beautiful and you inspire me stay positive ,build instead of destroying (tag me in the photo and copy the text)

من خیلی خستم چقد دیگه صب کنم ۶/۵ سال مگه شوخیه چراااا اومدی تو زندگیم

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

سلام خوبین؟

هر کاری که گفتین رو انجام میدم

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

كلمه هيستولوژي از دو كلمه يوناني Histos بمعناي بافت يا Tissue و Logia يا Logos بمعناي شناخت و مطالعه ترتيب يافته است . هدف اين علم مطالعه ميكروسكوپي عناصر سازنده بدن است كه براساس آن موجودات زنده شكل يافته اند. موجودات زنده يعني سلولها وبافت هاي مختلفي كه از تركيب و بهم پيوستن اين سلولها بوجود آمده اند. سلولهائي كه اجزاء فونكسيوني عمومي يكساني را بعهده دارند با مقادير مختلفي مواد بين سلولي متحد مي شوند و بافت را بوجود مي آورند (بافت استخواني غضروفي عضلاني)  بافتها گاهي مستقل عمل مي كنند گاهي دو سه بافت با هم تلفيق مي شوند و واحد فونكسيوني بزرگتري را بنام اعضاء ايجاد مي كنند . گاهي چندين عضو كه فونكسيون آنها باهم ارتباط متقابل دارند يك سيستم يا دستگاه را تشكيل مي دهند .

هر بافت مجموعه‌ای از سلولهای تخصص یافته می‌باشد که کار معینی را انجام می‌دهند. بافتهای بدن به چهار دسته اصلی به نامهای پوششی ، همبند یا پیوندی ، عضلانی و تقسیم می‌شوند. بافتهای غضروفی ، استخوانی و خونی بافتهای همبند تخصص یافته محسوب می‌شوند. یادگیری جزئیات ساختمانی ارگانها و اعضای مختلف برای فهم فعالیت فیزیولوژیک و تغییرات پاتولوژیک آنها ضروری است. بنابراین بافت شناسی نه تنها به عنوان علمی مستقل نمی‌تواند مطرح گردد بلکه بهتر است مرتبط با سایر شاخه‌های علم پزشکی و به عنوان یکی از پایه‌های اصلی علوم پایه پزشکی مورد توجه قرار گیرد. ابزار کار اصلی در زمینه بافت شناسی انواع میکروسکوپها می‌باشد.

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

ای خردمند که گفتی نکنم چشم به خوبان

به چه کار آیدت آن دل که به جانان نسپاری

آرزو می‌کنم با تو شبی بودن و روزی

یا شبی روز کنی چون من و روزی به شب آری

هم اگر عمر بود دامن کامی به کف آید

که گل از خار همی‌آید و صبح از شب تاری

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU