2777
2789

شوهرم صبح خواب بود 

بی بی چکم مثبت شد 

صداش زدم با ذوق ... گفتم مثبته 

سرشو بالا اورد ... خوابالود نگام کرد گفت الکی نگو بابا .. خوابید 😕

دوباره گفتم ب خدا ... پرید نشست 😄😄

خیلی روز خوبی بود خیلی 

دوماه اول به شوهرم نگفتم چندبار صبح حالم بد شد ازم پرسيد حامله نيستي صبح ها حالت تهوع داري در كمال پررويي گفتم نه .... بعد از چند روز خودش فهميد 

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی خیلی شیرین بود برامون 

بدون استرس و واهمه فقط خوشحال بودیم و خوشحال بالا پایین میپریدم ولی سقط شد 

دومی بعد کلی تلاش و سختی خیلی خوشحال و امیدوار بودیم که این بار دیگه میشه ولی نشد 

این بار در نهایت تعجب فقط ترس بود و استرس و نگرانی که حالا چی میشه تا اینجا که لطف خدا و اهل بیت شامل حالمون شده ان شاء الله کمتر از دوهفته سلامت و عافیت بغلش کنم

ساعت 5صبح بی بی چک گذاشتم یهو دیدم دوتا خط مثبت افتاد انقد ذوق زده بودم که خدا میدونه بی بی چکو با خودم آوردم گذاشتم رو میزبغل تختم هر دو دقیقه یه بار نگاش میکردم تا ساعت 8صبح که شوهرم بیدار شد تو تخت داشت گوشیشو چک میکرد دیگه نتونستم طاقت بیارمم بهش نشون دادم و گفتم انقد خوشحال که حد و حساب نداشت یه عالمه بوس و بغلم کرد خیلی خیلی روز خوبی بووود، ایشالا قسمت هر کی که نی نی میخواد

اولی خیلی شیرین بود برامون  بدون استرس و واهمه فقط خوشحال بودیم و خوشحال بالا پایین میپریدم ول ...

انشالله دورتو نی‌نی های نیم وجبی پر کنه که روزای بدت با خندهاتون از یادتون بره

خيلي اذيتم ميكرد همش ميرفت رو مخم ..... دوست داشتم حرصش بدم 

همش هم تو طول دوماه بهش ميگفتم يه چراهايي برات پيش مياد جوابشو از تو اذيتات پيدا كن بيچاره فكر ميكرد ميخوام بذارم برم هي بيشتر حرص ميخورد بعدش كه فهميد همش ميگفت چرا بهم نگفتي؟؟؟

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......