2777
2789
عنوان

دلم گرفته

147 بازدید | 19 پست

سلام دوستان اگر کسی می تونه کمک کنه 

که چطوری میشه کسی رو با اینکه بهت دروغ گفته و کلی وعده و وعید داده امیدوارت کرده که کنارت باشه تا اخرش تکیه گاه باشه بهت ارامش بده ووووووخیلی قول های دیگه که اگر بخوام بنویسم شاید هزار برگه بشه دوستان این اقا از تمام اتفاق های زندگی من داشتن بچه و جدایی و هر چیز دیگه با خبر بودن و من حتی روز اول به ایشون گفتم فکراشو بکنه و بعدا تصمیم بگیره گفت نه من تو رو تا پایان میخوام ..ولی به یکسال نشده سررررررد شد کسی که هر دیقه از من خبر میگرفت جوری شد که ۳روز ی بار هم زنگ نزد و کلا بی مهر و محبت شد درصورتی که من فقط ازش محبت و ارامش خواستم همین ولی زد زیرش و بی علت تمام کرد ...دارم داغون میشم میدونم ارزششو نداره ولی فکرش عذابم میده حتی دکتر رفتم و دارم قرص مصرف میکنم ..

چرا مردا اینقدر بی وفا و دروغگو شدن یعنی نمیخوان جواب خدا رو بدن ..تو رو خدا اگر راهی دارید کمکم کنید..کاش هیچ وقت نمی اومد

کاربر قدیمی هستم کاربریم تعلیق شد به خاطر تبلیغ 😕😕😕😕تنهایی خیلی بهتر از گدایی محبت است 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردای این دوره نفهمن؛ ناراحت نباش

یعنی دل شکستن واسشون شده مثل غذا خوردن

کاربر قدیمی هستم کاربریم تعلیق شد به خاطر تبلیغ 😕😕😕😕تنهایی خیلی بهتر از گدایی محبت است 😔😔

مطمعن باش جوابشو میگیره نمیدونم چرا مردا اینقد اشغال شدن بدبختای هرزه دیگه از یه زن چی میخوان هرکاری هم براشون میکنی کورن هرزه پسند شدن انگار بد باشی میمونن باهات 

هیچ کسی تو رابطه یکدفعه کات نمیکنه زمینه رو فراهم میکنه میره حالا خودت اطرافیانت و.‌‌..

یعنی منظورتون اینه من کاری کردم اصلا فقط ازش محبت خواستم همین خدا شاهده هیچی 

مطمعن باش جوابشو میگیره نمیدونم چرا مردا اینقد اشغال شدن بدبختای هرزه دیگه از یه زن چی میخوان هرکاری ...

دقیقا چقدر برای کارش سلامتیش دعا میکردم .هیچ کدومو ندید واگذراش کردم به خدا گفت نفرین نکن من کاری نکردم فقط رفتم

اینقدر با زبون بهم وعده و امیدواری داد که خدا میدونه ولی دریغ از انجام یکش..بعدم که رفت انگار هیچی نبوده .منتطر خدام که جوابشو بده چون اروم نمیگیرم 

اینقدر با زبون بهم وعده و امیدواری داد که خدا میدونه ولی دریغ از انجام یکش..بعدم که رفت انگار هیچی ن ...

هه دقیقا عین دوس پسر من باورت نمیشه چقد عذاب کشیدم واگذارش کردم به خدا.

فکر کردم فقط من ساده و احمق بودم ک دورغ های طرفو نفهمیدم بعد یکسال اینجور ک پیداست همه پسرا اینجورین. من ی چیزو فهمیدم ک اگه ب پسرا زیاد محبت کنی توهم میزنن ک کجا چ خبره باید زیاد پیگیرش نباشی و اگه هم دوستش داری ب روش نیاری زیاد. پسر ک عشق رو بفهمه و جنبه محبت داشته باشه کم هست 

مطمعن باش جوابشو میگیره نمیدونم چرا مردا اینقد اشغال شدن بدبختای هرزه دیگه از یه زن چی میخوان هرکاری ...

دقیقا هرکاری هم برای بعضی از مردا بکنی بدتر ضرر میکنی😐😐😐😐

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه