2777
2789
عنوان

چی جوابش بدم؟؟؟؟

228 بازدید | 19 پست

با نامزدم قهر بودیم سر یه موضوعی

بعد الان بهش پیام دادم که سال داره نو میشه اگه به فکر تغیر و تحول و رشد زندگیت و رابطه ت هستی بگو اگرم نیستی بگو تا من فکر خودمو بکنم چون من تصمیمات مهمی دارم و برام مهمه که بدونم تصمیم  تو چیه

بعد از چند ساعت پی ام داد فکر خودمو کردم برو دنبال زندگیت

با اینکه میدونم جدی نمیگه و چند روز دیگه میاد به التماس کردن، 

توروخدا یه جواب خوب بگین بهش بدم که فکر نکنه خیلی محتاجشم و بسوزه

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

چه بی شعوره 😐🙄

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر تاپیک میزنی حداقل ارزش قائل بشو جواب بده من رفتم از تاپیک

واااا عزیزم چه خبرته دعوا داری همش پنج دقیقه نشده کامنت گذاشتی!!! نتم ضعیفه قطع و وصل میشه نمیتونم فورا ج بدم

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛
واااا عزیزم چه خبرته دعوا داری همش پنج دقیقه نشده کامنت گذاشتی!!! نتم ضعیفه قطع و وصل میشه نمیتونم ف ...

عزیزم من عادت دارم هرجا نظر بزارم میمونم تو تاپیک بیرون نمیرم 😂😂😂 اگه ناراحتت کردم ببخش

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

من درک نمی کنم شما یا نامزدت رو دوست داری یا نداری، اگه نداری که جدا شید اگر داری چرا اینطور رفتار میکنید یعنی چی که می خوای بسوزه، لجبازی می کنید... اینجوری به جایی نمیرسید.