2777
2789
عنوان

دختر خالم

119 بازدید | 4 پست

تو سن پایین عقد و ازدواج کرد زودی باردار شد بچش هم سقط شد و توسن 20سالگی طلاق گرفت ..من بعد اون ازدواج کردم الان باردارم  دیشب  زنگ زد بعد گف از نی نی چه خبر منم باهاش مثل خواهرم از بچکی باهم بزرگ شدیم با ذوق براش تعریف میکردم یه دفعه گف کاشکی منم نی نی داشتم بجه من بود الان 5سالش بود  من دلم یه جوری شد همین اینکه ناراحتش کردم همین،اینکه کلا گفتم کاشکی چیزی براش تعریف نمیکرذم ..هم اینکه میگم چشمش نزنه بچمو اینجور با حسرت گف ..اینم خیلی خوشکله ها اما بعد جدایش خاستگار مناسب نداشته اصلا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

انشالله خدا یه بخت خوب نصیب دختر خالت کنه و نینی هم سالم به دنیا بیاد❤😍

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

صلوات بفرست صدقه بده،چهارقل و ان یکاد بخون ،دیگه هم از خوشیهات برایه هییییچکس نگو

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلوات بفرست صدقه بده،چهارقل و ان یکاد بخون ،دیگه هم از خوشیهات برایه هییییچکس نگو

اخه ناراحت اونم شدم ،.. 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌