2777
2789
عنوان

نتیجه ی رژیم با اراده ها (تاپیک بامدادخمار) + عکس قبل و بعد لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 9470 بازدید | 223 پست
ماه ام پارسال دی ۷۵کیلو بودم تا عید کردمش ۶۵تا دی امسال فقط نیم کیلو اضافه کردم شدم۶۵.۵تا الان ۴.۵کم ...

آفرین بهت عزیزم👏👏👏👏💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم ماهم بتونیم راه اینم خانم های ب هدف رسیده بریم ،منم الهه جون یه روز تشویق کنه راه درازی درپیش دارم وقتی شما خانم های گل تونستین قطعا منم میتونم،مرسی از الهه جون 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
9455

نام           وزن شروع چالش           وزن الان              هدف تاعید

۱.مینا                  ۶۰                           ۶۰🎈                     ۵کیلو

۲.آ۶۴             ۱۰۷/۷۰۰                        ۱۰۳                          ۱۰

۳.مهسا             ۹۸                         ۹۲/۵۰۰                        ۱۰

۴.مریم          ۱۰۴/۵۰۰                     ۱۰۴/۵۰۰                        ۱۰

۵.افسانه           ۸۷                           ۸۵/۵۰۰                      ۱۰

۶.سپیده        ۱۰۱/۵۰۰                        ۱۰۰/۳۰۰                      ۱۰

۷.الهه                ۷۷                             ۷۴🎈                      ۱۰

۸.ابرمامان          ۱۰۵                          ۱۰۳/۷۰۰🎈                 ۱۰

۹.ثپلم                ۱۰۲                               ۹۶                        ۱۰

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام منم زهرام😜 72کیلو بودم تو5ماه 16کیلو کم کردم عکسم ندارم😁 ممنونم از راهنمایی هات 😘😘😘😘

آفرین زهرا جونم 👏👏👏👏💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام الهه ی عزیز من سهیلا وزن اول رژیمم87  و الان خداروشکر به68 رسیدم. توی 5 ماه. ازت خیلی خ ...

عالیه تبریک میگم عزیزم 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

بچه ها لیست رو دقیق نمیدونم کیا رو گذاشتم یا نذاشتم هر کی نبود ببخشید ❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزی😍😍بخاطر فرمول عالی و بی کمو کاست تو بود❤❤🌺

😘😘😘❤️

عالیه تبریک میگم عزیزم 

قربونت. تو هم اراده کن و شروع کن .حتتتما ب هدفت میرسی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..