2777
2789
عنوان

پسرم تب کرده

84 بازدید | 11 پست

سلام پسرم ۱۰ ماهشه بدنش داغه خوب میشه باز داغ میشه نمیدونم چرا 

دما بدنش از زیر بغل ۳۷.۳ هست میدونم زیاد نیست  همیشه ۳۶.۵ بوده و از ۳۷.۲ تب حساب میشه

الان سه روزه اینجوریه هی خوب میشه باز یهو بدنش داغ میکنه گفتم شاید خوب شه دیگه امروز گفتم ببرمش دکتر ک دکتر خودش نبود و شوهرم گف تو این وضع نبریم بهتره تو این شلوغی دگ بردمش دکتر بهداشت چیزی نگفت گف بیشتر شد استامینفون بدم  میترسم یهو بره بالاتر دو تا دندون از بالا الان یک ماهه در اورده میتونه از دندونش باشه؟؟؟

بیحال نیست زیاد غذا بدک نمیخوره ولی شیر زیاد نمیخوره

تجربه ای ندارید ک چکار کنم

هر چند ساعت تبشو چک کن ،،طبیعیه ک نگران باشی چون تب زیر شش سال واقعا خطرناگه

اره همش میگیرم ولی خیلی میترسم تا حالا اینجوری نشده بود بدون دلیل و یهو فقط یه بار واسه دندونش اینجور شد

دو تا تازه در اورده میشه باز بخواد در بیاره و بخاطر دندون باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر دندون هست

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
اره همش میگیرم ولی خیلی میترسم تا حالا اینجوری نشده بود بدون دلیل و یهو فقط یه بار واسه دندونش اینجو ...

اره عزیزم ممکنه بخاطر دندون دماش یکم بدلا پایین بشه ،،ولی نه اینکه خدایی نکرده ۳۸ بشه،، اشتباه خیلیارو نکن ،،رو دمای بدن بچت حساس باش ،،دوستم بچش اینجوری تب داشت گفتم دارو بده دکتر ببر میگفت ن بخاطر دندونه بچه رو دکتری نکنم بچه تشنج کرد الان باهاش درگیره 

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست

نبر دکتر بخاطر دندون هست خیالت راحت

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
خدا کنه خیلی میترسم مریض شه اونم تو این وضع

اصلا نترس ،، بچه باید مریض شه تا بزرگ شه ،، فکرتو به جاهای بد نده ،،بچه ی خودم الان چهار روزه تب داره دو بارم دکتر بردم ،،تو مادری باید خودتو قوی کنی و اماده هر مشکلی برا بچت ،ک بتونی ازش بر بیایی

اره عزیزم ممکنه بخاطر دندون دماش یکم بدلا پایین بشه ،،ولی نه اینکه خدایی نکرده ۳۸ بشه،، اشتباه خیلیا ...

من ک خیلی میترسم از ۳۷ بالا بره سریع دکترم دکتر همش میگه بابا عادیه ولی من خیلی میترسم اخه هر وقت ۳۷ میشه داغ میشه بدنش

من ک خیلی میترسم از ۳۷ بالا بره سریع دکترم دکتر همش میگه بابا عادیه ولی من خیلی میترسم اخه هر وقت ۳۷ ...

کلا زیر ۳۷ باید باشه ،،۳۷ به بالا شروع تبه،، ولی اینم بگما پسرا کلا دمای بدنشون بالاست ،،اگه بچتون پسره عادیه اگه ن 

کلا زیر ۳۷ باید باشه ،،۳۷ به بالا شروع تبه،، ولی اینم بگما پسرا کلا دمای بدنشون بالاست ،،اگه بچتون پ ...

اخه همیشه وقتایی خوبه ۳۶.۵ هست وقتی میبینم داغه رو ۳۷ میشه

یا ماه پیش ک دو تا دندون بالاش در اومد تب کرد نمیدونم مال دندون بود یا نه ولی تبش تا۳۹.۵ رفت همش دکتر بودم خیلی بد بود😥

اخه همیشه وقتایی خوبه ۳۶.۵ هست وقتی میبینم داغه رو ۳۷ میشه یا ماه پیش ک دو تا دندون بالاش در اومد ت ...

تب ۳۹ ربطی به دندون نداره ،،