2777
2789
عنوان

همورویید

78 بازدید | 6 پست

خانمها میشه راهنماييم کنید دوران بارداری دچار هموروييد شدم ولی اذیتم نمی کرد الان بعد 9ماه از زايمانم دیروز  یبوست داشتم دیروز دچار خونریزی شدم خیلی اذیت میشم نمیشه برم دکتر تو این اوضاع کرونا میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

من حدود ده ساله یبوست دارم و ب همورویید ختم شده هر دارویی هم بگین استفاده کردم مث خاکشیر و الو و ...

بی تاثیر شده بودن تا ایکه از طب اسلامی کمک گرفتم و داروی ملین شو الان نزدیک یک ماهه میخورم و یبوستم رفع شده

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حدود ده ساله یبوست دارم و ب همورویید ختم شده هر دارویی هم بگین استفاده کردم مث خاکشیر و الو و ... ...

عزیزم من یک‌ماهه عمل کردم متاسفانه یبوست دارم تو این شرایطم میترسم سالاد و سبزی بخورم میشه دستودشو بگی منم انجام بدم شاید از این درد خلاص شم

عزیزم من یک‌ماهه عمل کردم متاسفانه یبوست دارم تو این شرایطم میترسم سالاد و سبزی بخورم میشه دستودشو ب ...

والا من دستور درس کردنشو ندارم فقط میرم ازون اقا ک کارش طب اسلامی هست داروشو میگیرم روش نوشته ملین 

هر شهری هستی سرچ کن ببین پزشک طب اسلامی یا پیج شو پیدا کنی واست بفرستن خواهرم تهرانه پیج داره هرچی بخاد واسش میفرستن

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
من حدود ده ساله یبوست دارم و ب همورویید ختم شده هر دارویی هم بگین استفاده کردم مث خاکشیر و الو و ... ...

سلام‌ عزیزم‌،ممنونم میشم جواب بدین،الان کامل خوب شدین یا هنوزم دارو مصرف میکنید ..عوارض نداره طولانی مدت ؟

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌