2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من با تجربه سال ها زندگی مشترک میگم بهترین جاری هنوز هم جاری هست، یعنی خودمون رو گول نزنیم که مثل خواهرمه و دوستم هست و فلان، در کل روی دیوار جاری یادگاری ننویس، همه چیز طبق چارچوب و رفت و آمد اضافی ممنوع و درددل ممنوع و نظر پرسیدن ازش ممنوع

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

دایورت و رعایت فاصله ی قانونی👌

من همینکارو میکنم.به عبارتی دوری و دوستی‌.احترام بذار ولی هیچ حرفی پیشش نزن.زیاد هم صمیمی نشو که آسیب ببینی.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

عزیزم اب زیر کاه یعنی یه کارایی یا یه حرفایی را یواشکی انجام میده بعد شمارا مقصر میدونند در حالی که من انجام ندادم  یک نمونش همین دیشپ چارشنبه سوری بود وما رسم داریم  قایمکی جوری که  صاحب خونه نفهمه  خونه دیگری شال بندازیم تا عیدی  ببندند به شال  بعد خانم خودش نیومده وکلی حرف گفته به برادر شوهرم که العان من مقصر شدم

عزیزم اب زیر کاه یعنی یه کارایی یا یه حرفایی را یواشکی انجام میده بعد شمارا مقصر میدونند در حالی که ...

یکی دوبار حالشو بگیری جرات نمیکنه چرند بگه.زنگ بزن حالشو بگیر.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑