2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون پکی ک ۵ تا با هم بود؟؟

عزیز وقتی جواب دادن ی کاری کن بترسن 

تهدیدشون کن ک شکایت میکنی و اینا 

حتمن زیادم پیگیری کن

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

نمیخوام زیاد باز کنم این ماجرارو ولی من یه مدت تو این جور شرکت ها کار کردم،۳روز بیشتر دووم نیووردم،اومدم بیرون،مردم و بدجور سرکیسه میکنن با آشغالاشون،سیستمی به نام مرجوعی در واقع ندارن،خیلی پیگیر بشه طرف بعد از چند ماه یه آشغال دیگه عوض اون جنس براش میفرستن

این همه برند معتبر خارجی،چرا واقعا خرید از این جور شرکت ها

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اصلا محصولات پوستی رو نباید از اینجور جاها گرفت فقط از برندای شناخته شده که توی داروخانه ها و فروش ...

چیکار کنم خو فک کردم خوبه مارکش تازه نماینده شرکت هم تو تلویریون تبلیغ کرد

شاخ نشو🤘گاو شاخ داره😏واست اُف داره☠                همه میگن قیدشو بزنم😟قیدش رگامه😬بزنم😵🥺
نمیخوام زیاد باز کنم این ماجرارو ولی من یه مدت تو این جور شرکت ها کار کردم،۳روز بیشتر دووم نیووردم،ا ...

واقعا راست میگی...اونوخ میگن کالای ایرانی بخرین...خاک تو سرشون با این جنساشون

شاخ نشو🤘گاو شاخ داره😏واست اُف داره☠                همه میگن قیدشو بزنم😟قیدش رگامه😬بزنم😵🥺
اون پکی ک ۵ تا با هم بود؟؟ عزیز وقتی جواب دادن ی کاری کن بترسن  تهدیدشون کن ک شکایت میکنی و ا ...

موضوع اینه که اصلا جواب نمیدن🥺🥺🥺😭

چیکار کنم خو فک کردم خوبه مارکش تازه نماینده شرکت هم تو تلویریون تبلیغ کرد

هرچیزی که تلویزیون تبلیغ میکنه و رسانه ملی تاییدش میکنه رو باید ازش ترسید،رییس شرکت ما یه روز درمیون تو شبکه یک میوردن نیم ساعت از محصولات به اصطلاح ایرانیش صحبت میکرد🤦‍♀️

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
واقعا راست میگی...اونوخ میگن کالای ایرانی بخرین...خاک تو سرشون با این جنساشون

خیلی حروم خورن،رسما کلاه برداری میکنن

هرچیزی که تلویزیون تبلیغ میکنه و رسانه ملی تاییدش میکنه رو باید ازش ترسید،رییس شرکت ما یه روز درمیون ...

خاک توسرشون واقعا بیشعورن اشغالای پول خور اسکول شدم خریدم

خاک توسرشون واقعا بیشعورن اشغالای پول خور اسکول شدم خریدم

دیگه این اشتباه و نکن،تجربه شد برات عزیزم،فدای سرت مهم نیست